ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 عنوان رفتار نامزدم 67 بازدید | 9 پست احساس میکنم خیلی براش مهم نیستم نمیدونم من زیادی وابستم یا واقعا این طوریه میشه راهنماییم کنین؟ 1404/06/26 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 پیامکام رو دیر جواب میده بعضی وقتا بهش هم میگم عصبی میشه و منو مقصر میکنه و میگه صبر نداری منم میگم باش حق با تو، ولی طاقت رفتارش رو ندارم و تو تنهایی هام گریه میکنم
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 بعضی وقتا شنیدن صداش رو میخوام ولی بهش میگم حاضر نیست یه دقیقه از خوابگاه بره بیرون و بهم زنگ بزنه که صداش رو بشنوممیگم بهش میگه یه وقت دیگه زنک میزنم و تو خوابگاه پیش بقیه نمیشه
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 من برام سخته که چند ساعت ازش بی خبر باشم و حرف نزنم باهاش حالم بد میشهولی اون این طوری نیست و میگه چون من مرد هستم صبر میکنم تا شب بشه و حرف بزنیم ولی من اگه تو روز چندبار حرف نزنم باهاش نمیتونم به خدا به نظر تون من زیادی دلبستم یا حق با اونه ؟
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 الان یه سال و ۵ ماهه نامزدیمخیلی دوسش دارم خیلی اینم میدونم که دوسم داره ولی احساس میکنم مثل من که اون برام مهمه من براش نیستم اونم بخاطر همین حرف زدن
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 بعضی وقتا شنیدن صداش رو میخوام ولی بهش میگم حاضر نیست یه دقیقه از خوابگاه بره بیرون و بهم زنگ بزنه ک ... البته این چند روز بهم کلا زنک زده تو یه ساعت مشخص ها ولی امروز نشد که بزنه منم گفتم یه دقیقه بره بیرون و صداش رو بشنوم توجهی نکرد گفت بمونه بعد پیامکی حرف بزنیم
ninimay مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 530 ۱۹ سالمه و یه سال و ۵ ماهه نامزدیممیشه راهنماییم کنین واقعا خیلی به راهنمایی هاتون نیاز دارم تا آروم بشم🥺