2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربان و دلسوز هستن 

حمایتگر 

خیلی درک بالایی دارن از شرایط 

کوتاه میان 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عشق مردا بیشتر تو رفتاره مثلا رفتارش وقتی مریض میشی چطوره

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من که ندارم ولی

توجه 

محبت 

کادو 

وقت می‌زاره 

اهمیت میده

غیرتی میشه 

براش مهمی

نمیزاره گریه کنی یا ناراحت شی 

خیانت نمیکنه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

متاسفانه شوهر من بلد نیست ب زبون بیاره و خیلی دهن وله اما در عمل خیلی دوسم داره و مراقبمه و فکر کنم این دوست داشتنه و جلو خانواده جفتمون خیلی قربون صدقم میره 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بدون ما تفریح نمیره

حتما باید در روز مارو ببره بیرون میگه تو خونه دلتون میگیره

از کارش میزنه که با ما باشه

هرچی پول در میاره برا اول برا ما خرج میکنه🥺

اگه مریض بشیم مثل پروانه دورمون میگرده🥺

میخواد بیاد زنگ میزنه چی دوس داری برات بگیرم ساکت باشم سریع میاد میگه چته چی شده چی ناراحتت کرده از نظر مالی فول تامینم خوراکی هاش و بدون من نمیخوره 🥺حتی شده یه تیکه شو میذاره تو کیفش برام میاره

"جای مردان سیاست بنشانید درخت،تا هوا تازه شود"

فکر نمیکنم دوسم داشته باشه چون برام وقت نمیذاره..گریه هام براش اهمیتی نداره...کادو برام نمیخره حتی تولد و سالگرد ازدواج تابحال هیچ‌ هدیه ای برام نخریده...خواسته هام براش مهم نیست

13 سال از ازدواج مون گذشته

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔