لطفا همشو بخونید و با انصاف جواب بدید.
قرار بود یه خونه بخریم ۳ دونگ من ۳ دونگ یکی از فامیلامون که بزرگترین اشتباهه با فامیل شراکت کنی ولی من چون پولم کمبود گفتم چه اشکال داره حداقل ادم خونه دار میشه فروشنده یکم اذیت میکرد چون قیمت خونشو ۳۰۰ تومن کمتر میداد هی میخواست منت بزاره و اینا صاحبخونه در مورد خونه که زنگم میزد چیزی میگفت من اولین نفر به خود اون فامیل زنگ میزدم میگفتم چون بالاخره یه طرف قضیه بود دیگه
حالا میخواستیم قرار داد ببندیم خونه همین فامیلمون صاحبخونه هم چون اشنامون بود گفتیم بیاد خونه اونا صبح صاحبخونه با فامیلمون تماس گرفت و فامیل ما همه چیو یک طرفه بدون اینکه به ما بگه کنسل کرده بود گفته بود نمیخوایم (من طلاهامو فروختم برا خونه خودشم میدونست تو ۷ونیم فروختم چند روز بعد طلا شد ۸ونیم)
بدون اینکه ب ضرر من فکر کنه در صورتی ک همش میگفت پول من آمادست . حالا خبر کنسل شدن خونه رو من از کی شنیدم؟ مامانم یعنی نکرد یه زنگ به من بزنه بگه خراب شده منم ناراحت شدم ک چرا حداقل یه زنگ نزدی ب من همه گفتن زنگش بزن گلایه کن ازش ولی من ن زنگ زدم نه هیچی هیچیشم نگفتم فقط نرفتمدیگه خونشون گفتم بهم احترام نزاشته منم نمیرمدیگه حالا دیشب عقد یکی از آشناها بود اونام بودن تا منو شوهرمو دیدن سریع روشون کردن اونور به حالت قهر و اینا بقیشم الان میگم