2777
2789
عنوان

و باز هم فامیل پررو

127 بازدید | 11 پست

لطفا همشو بخونید و با انصاف جواب بدید. 

قرار بود یه خونه بخریم ۳ دونگ من ۳ دونگ یکی از فامیلامون که بزرگترین اشتباهه با فامیل شراکت کنی ولی من چون پولم کم‌بود گفتم چه اشکال داره حداقل ادم خونه دار میشه فروشنده یکم اذیت میکرد چون قیمت خونشو ۳۰۰ تومن کمتر میداد هی میخواست منت بزاره و اینا صاحبخونه در مورد خونه که زنگم میزد چیزی میگفت من اولین نفر به خود اون فامیل زنگ میزدم میگفتم چون بالاخره یه طرف قضیه بود دیگه

حالا می‌خواستیم قرار داد ببندیم خونه همین فامیلمون صاحبخونه هم چون اشنامون بود گفتیم بیاد خونه اونا صبح صاحبخونه با فامیلمون تماس گرفت و فامیل ما همه چیو یک طرفه بدون اینکه به ما بگه کنسل کرده بود گفته بود نمیخوایم (من طلاهامو فروختم برا خونه خودشم میدونست تو ۷‌ونیم فروختم چند روز بعد طلا شد ۸ونیم)

بدون اینکه ب ضرر من فکر کنه در صورتی ک همش میگفت پول من آمادست . حالا خبر کنسل شدن خونه رو من از کی شنیدم؟ مامانم یعنی نکرد یه زنگ به من بزنه بگه خراب شده منم ناراحت شدم ک چرا حداقل یه زنگ نزدی ب من همه گفتن زنگش بزن گلایه کن ازش ولی من ن زنگ زدم نه هیچی هیچیشم نگفتم فقط نرفتم‌دیگه خونشون گفتم بهم احترام نزاشته منم نمیرم‌دیگه حالا دیشب عقد یکی از آشناها بود اونام بودن تا منو شوهرمو دیدن سریع روشون کردن اونور به حالت قهر و اینا بقیشم الان میگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد کل فامیل الان زنگ مامانم میزنن میگن دخترت تربیت نداره سلام فلانی نکرده با اینکه خودشون روشون

کردن اونور و قیافه گرفتن میگن حتی اگر اینکارو کردن چون بزرگتر بودن باید میرفتی پیششون منم گفتم 

مما ازشون ناراحتیم ما گلایه داریم بعد قیافه هم میگیرن ولی همه گفتن نه چون بزرگترن احترامشان واجبه 

و تو مغروری و این حرفا 

بعد کل فامیل الان زنگ مامانم میزنن میگن دخترت تربیت نداره سلام فلانی نکرده با اینکه خودشون روشونکردن ...

مادر من اگه بود پشت اونا درمیومد و میگفت اره ادب نداره و صدتا چیز دیگه هم از من بد میگفت بهشون 

میدونی دلیلش چیه؟؟ 

اینکه ما اون لحظاتی که بهمون ظلم میشه سکوت میکنیم ... مردم عادت دارن سلیطه ببینن و چوب تو آستین شون کنی وگرنه فکر مبکنن طرف بلانسبت چیزی حالیش نیست 

من سالهاست که از قوم یعجوج و معجوج بنام فامیل کنار کشیدم ولی مادرم رو نمیتونم کناره گیری کنم فقط زیاد حرفهای مهم رو نمیگم بهش 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چرا باید فامیل جرئت کنن همچین چیزی بگن اخهحد و حدود بزار براشون

چون مامانه خودش اجازه میده 

مادر منم همینه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .