2777
2789
عنوان

غربالگری high risk😭

86 بازدید | 13 پست

جواب غربالگریم اومده

ریسک رو دکتر گفت برای سندروم داون ۱:۱۶۵

برای یه سندروم دیگه ۱:۲۵۰

من آزمایش سلفری دادم و منتظر جوابم

ولی مشاور ژنتیک گفت سلفری هم جوابش قطعی نیست

گفت در مل نیم درصد احتمال سندرم داون هست

ولی بعضیا ترجیح میدن آمنیو سنتز بدن تا خیالشون راحت شه

چرا با اعصاب و روان آدم بازی میکنن؟

میخوام بدونم برای همه سن های بالای ۳۵ این حرفارو میزنن؟ شگردشونه برای گرفتن پول بیشتر؟ من ۳۷ سالمه

موندم چیکار کنم😭

خدا ازشون نگذر 

یه دکتر مطمعن برو که پولکی نباشه با خدا باشه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به سن ربطی نداره کلا تو ۱۵ سالگی هم باردار شی غربالگری ریسک سندروم داوون و کروموزم ۱۸ و نمیدونم اینا میزنه 

ولی در ۹۹ و ۹ درصد بچه هیچ مشکلی نداره 

سفری میدی خیالت راحت شه

آمینو سنتز دقیقه اما ریسک پذیر تره و کمی سلامت جنین بع خطر میفته

گفتن اگه سفری جوابش خوب نبود و شک برانگیز شد مرحله آخر آمینو سنتز 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ولی اصلا نترس و به خودت بد راه نده 

بچه شما سالمه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه چندمه ؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ولی اصلا نترس و به خودت بد راه نده بچه شما سالمه عزیزم

منم تصمیمم همینه

آمنیو سنتز باید هفته ۱۶ داده بشه

تا اونموقع جواب سلفری میاد و به نسبت اون تصمیم میگیرم.ولی واقعا دنیای بدی شده انصاف نیست تن و بدن آدمو اینجوری بلرزونن.

منم تصمیمم همینهآمنیو سنتز باید هفته ۱۶ داده بشهتا اونموقع جواب سلفری میاد و به نسبت اون تصمیم میگیر ...

کلا همه آزمایشات اینجوریه متاسفانه دکترت باید تبحر داشته باشه بهت آرامش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول

امید بخدا 

اخه ۳۷ سال که چیزی نیست 

خدا ازشون نگذر یه دکتر مطمعن برو که پولکی نباشه با خدا باشه

نمیشناسم واقعا

دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم

الان سرما خوردم با یه حال بد افتادم تو خونه

شوهرم جواب رو برده دکتر نشون بده

ماما دیده گفته های ریسکه برو مشاوره ژنتیک

اینم بیچاره ترسیده

امید بخدا اخه ۳۷ سال که چیزی نیست

والا انقدر همه دکترا بالای ۳۵ رو حاملگی با سن بالا میدونن همش میگم عجب غلطی کردم زودتر بچه دار نشدم

حس میکنم دم پیری دارم بچه دار میشم