2777
2789
عنوان

منطق زن‌ها

294 بازدید | 18 پست

اینجا هزاران تاپیک خوندم که خانم از شوهرش ناراضی بود ولی اصلا یادم نمیاد حتی یک نفر گفته باشه که «باید حرف شوهرش رو هم شنید.»

ولی وقتی یه آقا میاد از همسرش اعلام نارضایتی میکنه خیلیا میان میگن «باید حرف زنش رو هم بشنویم و یکطرفه قضاوت نکنیم.»

* آدمی که منطق درستی نداشته باشه، تو زندگی همیشه ناراضیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکی از این به بعد اگر خیانت و تعارض و تجاوز و کتک زدن و هر غلط دیگه ای که کردن اول ازشون میپرسیم چیشد که دلت کشید اینکارو کنی؟ 🤣🤣🤣😀

درباره بقیه مسائل درست ولی یه سری چیزا نظر پرسیدن نداره

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

والا زنای ما خیلی بساز هستن منم یکم به حرفشون اعتقاد دارم نذیدم زنی بد باشه شوهرش عالیییی هیچ مردی ن ...

شما از دید خودت که یک زن هستی اینجوری نظر میدی.

ولی من خیلی از اوقات تاپیکها رو که میخونم میبینم این زنه چقدر متوقع و خودخواه هست. یا چشمو همچشمی میکنه و با این صفات داره از شوهرش گلایه میکنه.

زنها اکثرا خودشون رو بی عیب میدونن. قضیه "آنکس که نداند که نداند..." هست.

بشین بابا. شما مردا انقدر خودشیفته ابن همیسه حق رو به خودتون میدید. زن ها انقدر با شوهر و خانواده شوهر سر بچه بازی امثال شما ها سروکله زدن که تو بیشتر موارد حق با خانوماست. شما مردا چون مذدین و زور داربن و خیلی هم مغرورین فکر می کنین برا همه چی حق با شماست.