2777
2789
عنوان

نوزاد😫

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست
یعنی اولش چطور بود که بهتر شد .از کی بهتر شد؟

پسر من رفلاکس نداشت دلدرد و نفخ شدیید همش گریه تاصبح میزاشتم رو پام خیلی اذیت شدم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پسر من کولیک داشت.الان که نزدیک ۶ماهشه تازه یکم بهتر شده.پسرمنم خواب عمیق نداشت.انقدر راهش میبردم از خستگی میشستم منم باهاش گریه میکردم.فکر کنم بعد سه ماهگی بهتر بشه.اگه بچه ت پسره ختنه ش کن حتما.

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.
باز خوبه نی نیت تا6 صب بیداره پسر من از ساعت 12 شب بیدار میشه تا 4 ظهر لج میکنه😑😑😑😑دیگه اومدم خو ...

وای چه بد. البته دختر منم در طول روز خواب خوبی نداره .. فقط عصر یه خواب عمیق داره و باز نا اروم میشه

پسر من تا شش ماه خواب شب نداشت.کل شبو بیدار بود روز میخوابید یعنی روانی شده بودما.رفلاکس داشت الان ن ...

وای چقد بده که خواب شب نداشته باشی😞واسه رفلاکسش دارو ندادی به پسرت؟

وای چقد بده که خواب شب نداشته باشی😞واسه رفلاکسش دارو ندادی به پسرت؟

اصلن دکترا بهش دارو نمیدادن فقط شیر مخصوص رفلاکس میخورد یعنی ببلاک ای آر بهش میدادم.تا شش ماه ببلاک خورد الان سه ماهه بهش نان میدم

من داغون شدم الان تو ۵ ماهه پدرم دراومد رفلاکسم داشت همش دایم تو دستم میچرخوندمش تا اینکه براش از گهواره قدیمی اهنی بودند که حالت تاب دادنین دیگه میزارمش تو اون .هی تکونش میدم بخابه

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
چه سخت ...دارو نمیدادی ؟ 

دارو که دکتر شربته معده داد مصه زهره مار بود نمیخورد منم ندادم بهش. سره ۶ماه خودش خوب شد. الانم پسرم ۶سالشه. دخترمم ۲سالو نیمشه الان. شبا تا ۶ماهگی تا ۵صبح بیدار بود از دلدرد.