2777
2789
عنوان

مادرشوهرجان

316 بازدید | 18 پست

هرچند وقتی میرین خونشون..لطفا جدا بگین هم برا خواب و هم برا سرزدن و هم برا شام و ناهار اینا

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خواب تو عقد هفته ای یه شب میموندم.الان که دیگه خودم خونه دارم چرا اونجا بخوابم.هفته ای یه شب باهمسرم شام میریم و برمیگردیم.ولی درطول هفته همسرم بیرون که میره دوباری سر میزنه.من  چون نزدیکشون نیستم همون هفته ای یبارو میرم

من اگه پیششون زندگی نمیکردم

تا دعوت نمیکرد نمیرفتم

ولی باهمیم خیلی بده اینجوری

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

هر روز ناهار خونشونم همگی باهم تو یه ساختمونیم.شبا هم با شوشو میریم سر میزنیم یه چایی میخوریم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

اوایل هفته ای چندبار شام و نهاری

بعد عروسی  هفته ای یکبار هرشبم درحال تماس و مکالمه بودیم شام و نهاری 

الان دیگه خیلی بیشعور بازیشون زیاد شده مناسبت به مناسبت  درحد نیم ساعت  

منظورم کلا اینای ک تو عقد بود برا خواب گفتم...یا اینای ک عروسی کردن دوران عقدشونو گفتم برا خواب

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

من خودمم یه سالو نیمه عقدم دو شب برا خواب رفتم شام ناهارم معمولا ماهی یه بار سرزدنم هفته ای یبار اخه زیاد همو میبینیم اخرین بار دوساعت پیش بود😁😂

منظورم کلا اینای ک تو عقد بود برا خواب گفتم...یا اینای ک عروسی کردن دوران عقدشونو گفتم برا خواب

١ماه ديگه طاقت بيار نرو واسه خواب تا بري سر خونه زندگيت تاااا دلت ميخاد بخواب😂😂😂

+از شیرین‌ترین حسا؟ -شنیدن جمله‌ی «تو همه‌ی امیدای منی»