2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه گوشت نمیشه خرید میگن خوبه این

عزیزم گوشت بوقلمونم امتحان کن…هم گرمه هم بدون چربی…

ما سینه بوقلمون رو با دنبه گوسفند چرخ میکنیم خیلی خوشمزه میشه،بهش پیاز و پودر سیر و ادویه میزنیم و واسه کباب و همبرگر و مایه ماکارونی و پیتزا اینا استفاده میکنیم

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

اون چنده توبیرون قیمتش؟

الان سرچ کردم سینه بوقلمون کیلویی ۱۹۰ بود 

باز قبل خرید بپرس

من چند ماه پیش گرفتم متاسفانه یادم نیس

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

خاک عالم بر سر اونی ک توی  تاپیک مردم میگه بوی خشتک

احمق بیشعور تو برو همون گوشت با چنگال تو بخور نیا زر بزن تو تاپیک مردم

همه میدونن گوشت چرخ کرده طعمش بهتره شاید یکی نداشته باشه و بخواد سنگدون چرخ کنه بده به بچش

منه بیست ساله می‌دونم ک نباید همچین زری و‌زد تویی ک سنی ازت گذشته نمیدونی

فقط میتونم بگم متاسفم و خاک بر سرت 

درد و بلای این مادری که با نداری هم دنبال خوراکی مفید برای بچشه بخوره تو سرت

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

بیخیال عادت کردم

عادت نکن

وقتی احترام این آدما رو داشته باشی بیشتر زر زر میکنن

هرچی گفتن دوبرابر تقدیمشون کن

احمقا

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

استارتر دستت دردنکنه تاپیک زدی 

منم کلی یادگرفتم 

هم سنگدون مرغ هم پای مرغ 

الان باردارم اینجا یاد گرفتم انشاالله بچه بدنیا اومد تو سوپش پای مرغ بندازم انشالله استخون بندیش قوی بشه 

من اصلا نمیدونستم سنگدان انقدر آهن داره و مقویه حتما برای دخترم درست میکنم تو سن بلوغ هست حتما براش خوبه 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
چاره چیه عیب نداره

از قدیم گفتن زمین گرده 

روزی میرسه همینا که اداعا دارن و آب رو با چنگال میخورن همچین سنگدان و جگر مرغ و خروس به دندون بگیرن و به به و چهچه کنن 

انشاالله روز ب روز حال و احوال شما هم بهتر میشه و برّه درسته کباب میکنی دور هم کیف میکنید برای خدا هیچ کاری نداره 🩷

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز