2777
2789
واقعا ؟؟؟؟؟

از چت جی پی تی برای پر مویی پرسیدم اینو گفت

این احتمالاً یک باور عامیانه یا خرافه است که سینه به سینه منتقل شده. سنگدان مرغ سرشار از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی هست که برای سلامت عمومی بدن خوبن، اما تاثیری روی رشد مو به اون شکلی که شما می‌فرمایید ندارن. رشد مو بیشتر به ژنتیک، هورمون‌ها، تغذیه کلی بدن و سلامت پوست سر بستگی داره.

پس با خیال راحت سنگدان مرغ رو نوش جان کنید، بدون اینکه نگران پر مویی بیش از حد باشید! 😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خوبه دیگه برای دخترم بگیرم بپزم بخوره؟

اره عزیزم چرا بد باشه 

هم پای مرغ برای استخوان‌بندی بچه ها 

هم سنگدون که سرشار از اهنه مفید هست برای بچتون

سنگدون رو با دنبه چرخ کن

پای مرغ هم بعد از تمیز کردن بزار با برگ بو و پیاز و هویچو ادویه خوب بپزه 

برگ بو رو در بیار از صافی رد کن استخونا رو دربیار با بلندر یا غذاساز پوره کن تو سوپ بچت بریز عالیه 

دخترم پنج سالشه ...ممنونم ازت

در مورد اینکه خوراک سنگدون مرغ برای دختر بچه ۵ ساله ضرر داره یا نه، باید بگم که در حالت کلی خیر، ضرری نداره.

سنگدان مرغ همونطور که قبلاً گفتم، منبع خوبی از پروتئین، آهن، و برخی ویتامین‌هاست که برای رشد و سلامت کودکان مفیده. اما چند نکته هست که باید بهشون توجه کرد:

1. بافت سفت: سنگدان بافت نسبتاً سفتی داره. برای بچه‌های کوچک‌تر، ممکنه جویدن و هضمش کمی سخت باشه. پس اگر تصمیم گرفتید بهش بدید، مطمئن بشید که خوب پخته شده و به قطعات خیلی کوچک و مناسب برای سنش خرد شده باشه تا خطر خفگی وجود نداشته باشه.
  2. ادویه و چاشنی: نحوه پختش خیلی مهمه. غذاهای تند، پرچرب یا با ادویه‌های زیاد ممکنه برای دستگاه گوارش حساس کودک مناسب نباشه. بهتره به صورت ساده، آبپز یا بخارپز و با حداقل ادویه آماده بشه.
  3. تنوع غذایی: مثل هر غذای دیگه‌ای، اعتدال و تنوع در رژیم غذایی کودک اهمیت داره. سنگدان مرغ می‌تونه بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشه، نه تنها غذایی که همیشه مصرف میشه.
باور کن اصلا چیز بدی نیست حتی دکترا هم تاکید دارن به خوردنش من الان فریزرم انواع گوشت گوساله و گوسفن ...

میدونم عزیزم تو پستمم گفتم بعصیا میخورن خب با ذایقشون سازگاره 

حالا مثلا من عاشق کله پاچه سیرابی ام اتفاقا تو یخچالم سیرابی دارم این هفته میخوام درست کنم ، خب ممکنه یکی دوس نداشته باشه اما نباید بگه ات و اشغال 

من راستش تاحالا سنگدان نخوردم اصلا هیچ ذهنیتی درموردش ندارم

ولی دل مرغ میخوریم یه وقتا 

ولی اگه مفیده خیلی خوبه بخورین 

یه بار قلوه گاه گوسفند گرفتم خوشم نیومد واسه همین دنبال چیزایی که قبلا تست نکردم نمیرم 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"