2777
2789
سنگدون چیه ترخدا نخورید از این ات و اشغالا

وقتی گوشت نباشه خلق الله مجبورن نمیشه که هیچی نخورد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درست نیست بگی ات و اشغال خیلیا اوضاع مالی شون اندازه ای نیست که بشه خیلی چیزا رو تهیه کرد

ضمن اینکه خیلی از دکترا بخاطر منبع اهنی که داره تاکید میکنن خورده بشه

وقتی گوشت نباشه خلق الله مجبورن نمیشه که هیچی نخورد

من اگر توان خرید گوشت نداشته باشم.حتما گیاه خوار میشم.این هارو وارد معدم نمیکنم

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

عزیزم این چه مدل حرف زدنه .منم نمیخورم اما میبینی که شرایط استارتر 

و میبینی که بقیه میگن میخوریم پس یکم احتیاط کنیم 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

من شنیدم دل هم چرخکرده اش خوب میشه هنوز امتحان نکردم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من اگر توان خرید گوشت نداشته باشم.حتما گیاه خوار میشم.این هارو وارد معدم نمیکنم

شما میتونی گیاه خوار شی خیلیا نمیتونن در ضمن گیاهخواریم کلی هزینه داره

من بتونم بگیرم اونجوری میپزم باسیل زمینی

منم خیلی دوس دارم ولی خانوادم نمیخورن تنها میخورم