2777
2789
عنوان

کادو برای بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 86 پست

زنجیر و پلاکی که چهار سال پیش برای بچه ات آورد رو چهار سال پیش قیمت گرفتی آیا؟؟؟ 

اگه میتونی عکس زنجیر و پلاک رو بذار ما تحلیل کنیم همچین کادوی کمی هم نبوده هرچیز بوده چهار سال پیش برای بچه ات طلا آورده.دستشم طلا. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم من اصلا به کادویی او اهمیت نده بنظر من کادوئی هر کس نشانه احترامش 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
زنجیر و پلاکی که چهار سال پیش برای بچه ات آورد رو چهار سال پیش قیمت گرفتی آیا؟؟؟  اگه میتونی ع ...

من ٤ سال پيش ازدواج كردم همون موقع هم طلا گرمي ٩٠ خورده اي بود

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
چه با مزه  مرسي عزيزم     رسم قشنگيه ولي من نشنيده بودم تا حالا

ممنون. از نظره خودم خیلی مزخرفه. بنده خدا پدر مادر دختر چه گناهی کردن. یکی دیگه بچه دار میشه اونا باید سیسمونی بگیرن لول اندازون بگیرن حتی لباس و کفش بارداری بگیرن چنبارم غذا درست کن بفرستن خونه دخترشون و مادر شوهرش. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ممنون. از نظره خودم خیلی مزخرفه. بنده خدا پدر مادر دختر چه گناهی کردن. یکی دیگه بچه دار میشه اونا با ...

واقعا مزخرفه این چه  رسمیه آخه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
 خونه مادرشوهرم ميفرستن    

آره. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب حالا به نظر شما خوبه همون پلاک و به اضافه یه زنجیر بدم بهش؟

یعنی همون پلاکی که برای بچه ات هدیه آورد رو دوباره تو ببری با یه زنجیر هدیه بدی به بچه اش؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
زنجیر و پلاکی که چهار سال پیش برای بچه ات آورد رو چهار سال پیش قیمت گرفتی آیا؟؟؟  اگه میتونی ع ...

عزیزم زنجیر نیورده بود فقط پلاک 

ازاین پلاکهایی که روش نوشته تولدت مبارک

بعدم نخریده بود به گفته مادرشوهرم اونم کادو گیرش اومده بوده

اینقدر نازک بود که چندجاش،فرورفتگی داشت

واقعا مزخرفه این چه  رسمیه آخه

رسمه غلطی هست. 

عزیزم زنجیر نیورده بود فقط پلاک  ازاین پلاکهایی که روش نوشته تولدت مبارک بعدم نخریده بود به گ ...

بچه جاریت پسره یا دختر؟؟؟ 

من ٤ سال پيش ازدواج كردم همون موقع هم طلا گرمي ٩٠ خورده اي بود

عزیزم جوری بود که مادرشوهروخواهرشوهرام دهنشون وامونده بود ازکادو اوردنش

گفتم نخریده بود گویا اونم کسی،براش،اورده بوده

وازبس،نازک بود چندجاش،فرو رفتگیه

عزیزم زنجیر نیورده بود فقط پلاک  ازاین پلاکهایی که روش نوشته تولدت مبارک بعدم نخریده بود به گ ...

به نظرم ببر طلا فروشی وزنش کن ببین چه قدر می ارزه