2777
2789
عنوان

فلافلی پرو 😒

95 بازدید | 2 پست

من ۱۵ سالمه ۸۵ کیلوعم میخام برم باشگاه 

فلافلی یبار داداش دوستم ازم کوچیک تره خیلی هیکلیه و دستش سنگینه زد به کمرم کمرم درد بود دختره فلافلی میگفت تو هم همش بادی پس بعد این داداشش همس منه ولی قدش بلنده ۱۱۰ کیلوعه بعد پرو میگفت اندام امیر ما اندازه توعه بخدا پهلو هاش آویزونه داداشش من مثل اون نیستم خیلی حالمو بد کرد خیلی چرت و پرت میگه 

من لباس گشاد میپوشم ولی در اصل شکم زیاد ندارم یکم پهلو دارم استخون بندیمون درشته اما بازم چون قبلن لاغر  بودم میخام برم باشگاه دوباره لاغر بشم میدونم چاقم اما این خیلی چرت و پرت میگه کلن من یبار رفته بودم خونه دوستم ابن زنگ زد کار داشت بعد گفت ولکرد شدی 😶 تازه این برق فلافلیش از خونه ماست ۸ ساعت در روز ما پول برق نمیگیرم ازش میگیم زشته دیروز میگفت سیوت میکنم برقی خیلی پرو شده نباید رو بهش میدادم از اول ۲۸ سالشه

نظرتون چیه؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چی؟؟؟؟؟؟

خودت متوجه شدی چی گفتی و چی نوشتی؟؟؟؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷