2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
منم جاریم حامله بود از اونجایی که چاقه منو شوهرم نفهمیدیم حامله است خودشم نگفته بود مادر ...

برادر شوهرمم همینه می‌دونم حالا که خودشون نگفتن اما انتظار دارن زنگ بزنم بپرسم آخرم اتفاقی افتاد بگن آااااااااای فلانی زنگ چشمون زد

همسرتون زنگ زد تبریک بگه به داداشش؟اگه زنگ زده که می‌دونن شما هم خبر داری و تبریک نگی میگن حسادت کرد ...

شوهرم سرکاره شب میاد من یکساعت پیش فهمیدم زایمان کرده اونم یه روز پیش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برادر شوهرمم همینه می‌دونم حالا که خودشون نگفتن اما انتظار دارن زنگ بزنم بپرسم آخرم اتفاقی افتاد بگن ...

به رو  خودتون  نیارید  بگید هر وقتم   جایی  دیدی   بگو این بچه  کیه       وا کی حامله  بود کی زاید    ما که خبر نداشتیم  به هر حال مبارکتون   باشه    

درکت میکنم جاریو کلا نباید ادم حساب کرد 😅 من خودمو راحت کردم با قطع ارتباط ، به شما هم پیشنهاد میکن ...

شمارشو دارم یبار مسدود می‌کنه یبار استوریشو هاید می‌کنه یباراستوریای تیکه دار می‌زارن بروز میزنم شمارشو حذف میکنم میگم گوشیم فرمت شد با دخترم شمارهارو پاک‌کردنه

حالا ضرب المثل و عوض نکن این علی اون علی نیست جانم:/

چرا هست.😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خاک توسرت

بدون توهین کردنم میتونی جواب بدی. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پس اصلااااااا به رو خودت نیار خواهر شوهرتم گفت بگو به من که نگفتن پس توقع زنگ از جانب م ...

اره دیگه به رو خودم نمیارم هرچند شوهرمو راضی نمیشه زنگ بزنم اگه بفهمه دیوونه میشه

بدون توهین کردنم میتونی جواب بدی. 😊

هرکسی عقاید خودشو داره هرکسی ام تو قبر خودش میخوابه دلیل نمیشه چون از سنی ها بدتون میاد اسم خلیفه اونارو بیاری وقتی تو بی شخصیت بازی در میاری منم مجبورم همونجوری بگم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
هرکسی عقاید خودشو داره هرکسی ام تو قبر خودش میخوابه دلیل نمیشه چون از سنی ها بدتون میاد اسم خلیفه او ...

اهان

که اینطور

جواب دادنت مشخصه هم بچه سالی هم کنترل خشم نداری. 😊

وقتی اسم امیرالمومنین ما رو کنار هر چرت و پرتی میذارن،  مشکلی نیست،  اسم عمر و خلیفه سنی ها اومد،  اتیشی شدی و بدت اومد؟ 🤔

بعید میدونم سنی باشی. 

سنی ها خیلی باادب تر از تو هستن. 😊