2777
2789

فاتحه فرشام خونده شده بوی دستشویی میده سیاه و کثیف طولم کشید تا دادن اونم وسط تابستونه به این گرمی 

خراب شده نه آدرسی داره که بری شکایت کنی و نه قسمت نظراتی داره که بری نظر بدی که بقیه عین من تو چاه نیفتن حالا زنگ زدم اتحادیه بیان ببینن چه کثافت کاری به فرشام خورده

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خب خودت دیدی ن آدرسی داره ن پیجی چرا فرش هاتو دادی ببرن؟

چون خرم و به حرف آشنامون اطمینان کردم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت دیدی ن آدرسی داره ن پیجی چرا فرش هاتو دادی ببرن؟

بعدش که فاتحه فرشامون خوند توی نشان سرچ کردم دیدم آدرسی ازش نمیاد بعد اینترنتو سرچ کردم دیدم اصلاً هیچی غیر از چهار تا شماره تلفن نداره

کی بهت گفت ببری شون اونجا؟

من کاشانیم ولی از مشهدی ها شنیدم قالی دادن به قالی شویی خیام فرش هاشون رو اصلا عوض کردن😐😐😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

کی بهت گفت ببری شون اونجا؟من کاشانیم ولی از مشهدی ها شنیدم قالی دادن به قالی شویی خیام فرش هاشون رو ...

هیچ نظری از قالیشویی خیام وجود نداره منم بعد از اینکه دادم اومدم سرچ کردم دیدم همه نظرات قفله پیج اینستاشونم که فیک بود و معلومه که دزدن 

[QUOTE=395502340]دور از جونت چند گرفت ازت؟ درس عبرتی بشه برات بفرستی جای مطمئن حداقل ۵۰تا نظر مثبت خونده باشی ازش[/QUOTE 

فرش ۱۲ متری دونه‌ای ۴۰۰ و خورده‌ای و اصلاً مشکل پولش نیست مشکل اینه که بعد چند روز آوردن کیسه کثیف و سیاه و بود گوه میده

[QUOTE=395502340]دور از جونت چند گرفت ازت؟ درس عبرتی بشه برات بفرستی جای مطمئن حداقل ۵۰تا نظر مثبت خ ...

چقدر ارزون

باید شک میکردی 

ادیب فرش 6 متری منو 800تومن گرفت 

عین دسته گل شست اورد.

چقدر ارزونباید شک میکردی ادیب فرش 6 متری منو 800تومن گرفت عین دسته گل شست اورد.

اصلاً فرشه به درک باورت میشه چقدر اعصابم خورد شد