2789
عنوان

نمیدونم ولا 😂

74 بازدید | 8 پست

یکی تو فامیل همسن منه مامانشم خیلی بهش فشار میاره 

دختر خاله و ... همه کمکش میکنن نمیدونم چطوری فارسی ۷ شده تازه مدیر بدون تبصره و امتحان شهریور قبولش کرده چون همسایشونه 😂😂💔

اونوقت منه بدبخت کل سال میخونم نوبت امتحان آخریا که میرسه انگار مریض میشم نمیتونم بخونم خردادی فقط قرآن خوندم نه کسی بود انگیزه بده نه کسی که فشار بیاره نه کسی که کمک کنه انگار نه انگار با دعا رفتم سر جلسه 

با کمک خدا  اینم بگم چند ماه قبل یه چیزای خونده بودم یادم بود همه نمره هام بالا شد ریاضی افتادم تبصره نزدن برام مجبور شدم دوباره امتحان بدم و پریروز تازه هدایت تحصیلیم اومد خر ذوق رفتم انسانی ثبت نام کردم دبیرستان واکسن زدم واقعا پارتی داشتنم خوبه ها 🤣🤣🤣فکر کن من یکماه ساعت ۶ مثل چی پا میشدم میرفتم سر کلاس ریاضی کلی تمرین و تکلیف اونوقت اون راحت 

قبولش کردن تو خواب ناز بوده😒

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خب اون خنگه...تو خودت با اون یکی میکنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبابا منظورم این بود بی عدالتی فقط برای کنکور نیست اینم یه نوعشه 😂😂

ولش کن..ب تخمک سمت چپت بگیر...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نبابا منظورم این بود بی عدالتی فقط برای کنکور نیست اینم یه نوعشه 😂😂

بی عدالتی همه جا هست ما تو دانشگامون اساتید بعضا عشقی نمره میدن یعنی مثلا تو خودتو بکشی بخونی تهش نمرت ازونی که سوگلی استاد بوده کمتر میشه از همین الان سخت نگیر 😂

ولش کن..ب تخمک سمت چپت بگیر...

آره من که خداروشکر ۱۲ گرفتم ریاضی و 

انسانی رفتم ولی اون با این وضعیت فکر نکنم نهم بتونه درسی بخونه داره از الان خودشو به هنرستان قانع میکنه میدونه خبری از نظری نیست 🤣🤣🤣

بی عدالتی همه جا هست ما تو دانشگامون اساتید بعضا عشقی نمره میدن یعنی مثلا تو خودتو بکشی بخونی تهش نم ...

سخت نگرفتم من که ضرر نکردم اگه منو با اون نمره قبول میکردن شاید انسانی نمیاوردم ولی اون با اون فارسی ۷ فکر کنم بیاره حتی اگه ۱۰ کرده باشن واسش در یه صورت که نهمش ۲۰ بگیره که این فعععک نکنم 🤣🤣🤣از الان چسپیده به هنرستان 

نه واسه علاقه واسه اینکه نظری نمیاره