2777
2789

نخواه.  مگه به خواستن تو هست. بدن راه خودش می ره. کم کم موهای سفید می زنه بیرون  و کمر دردها شروع می شه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی سنم زیادشده

دیگه من از همین سن خط اخم افتاد روی صورتم 

اون بازیگرهایی که می بینی تو سن های بالاتر جوان موندن به خاطر هزار کار زیبایی هست که روی صورتشون انجام می دن و کسی خبردار نمی شه 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من مجردم این بده

دیگه پیامدهای بالا رفتن سن کاری به متاهلی و مجرد بودن نداره!    ما که بچه داریم حداقل می‌اندازیم گردن بچه که از وقتی بچه دار شدیم از بین رفتیم!   ولی دنیا همینه!  یه دفعه می بینی چقدر زود دیر می شه! 

دیگه من از همین سن خط اخم افتاد روی صورتم اون بازیگرهایی که می بینی تو سن های بالاتر جوان موندن به خ ...

من صورتم کوچولو بیبی فیسم ازدورمیگن ١٧تا ٢۰   افسردگی شدید دارم بخاطر گریه زیاد

شاید ارثیه من خودم ۲۳ سالمه دادم ابجیم ۲۵ سالشه اونم یه ذره داره مامتمم‌هم از جوونی داشت هر کاری هم کنیم نمیره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

کجاهات افتاده خط

صورت مادرت ببین.  ببین کدوم خط چروک هاش عمیق تر هست. تو هم اول همون خط ها رو پیدا می کنی 

منم اگه به گذشته برمی گشتم انقدر خودم درگیر غم و غصه نمی کردم غم و غصه صورت از بین می بره 

اگت می تونی اب بیشتر بخور خیلی برای جوان موندن پوست و بدن مفیده

صورت مادرت ببین. ببین کدوم خط چروک هاش عمیق تر هست. تو هم اول همون خط ها رو پیدا می کنی منم اگه به ...

مرسی گلم از راهنماییت   ۵۰سالشه مادرم  اونم روی پیشونیش دقیقا مثل من   ب نظرم بستگی ب رسیدگی داره  من اخه برادرم فوت شد ی شبه صدسال پیرشدم