2777
2789
بخاطر اینکه کسی که لیسانس داره نباید با ی دیپلم رقابت کنه خودتون ببینید این عادلانه هست یا نه چون حق ...

اونایی که لیسانس دارن نمیتونن تو آزمون فرهنگیان شرکت کنن فکر می‌کنم 

منم دیپلم دارم و۲۵سالمه و دیپلمه ها میتونن آزمون فرهنگیان بدن

حق شما رو کسی نمیخواد بخوره هرکسی تلاشش رو کنه نتیجه اش رو میگیره عزیزم

اونایی که لیسانس دارن نمیتونن تو آزمون فرهنگیان شرکت کنن فکر می‌کنم منم دیپلم دارم و۲۵سالمه و دیپلمه ...

شما ۶ سال وقت داشتین بیاین تلاش کنید الان دیگه تلاشتون رو بزارید برای استخدامی نه اینکه حق بچه های ۱۸ ساله ی مردمو بخورید 

اونایی که لیسانس دارند هم میتونن شرکت کنند محض اطلاعتون گفتم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ۶ سال وقت داشتین بیاین تلاش کنید الان دیگه تلاشتون رو بزارید برای استخدامی نه اینکه حق بچه های ۱ ...

شما برای من تصمیم نمیگیری برای کدومش تلاش کنم اون خودمم که تصمیم میگیرم

ضمنا برو یه کم تحقیق کن میفهمی که با لیسانس نمیشه کنکور فرهنگیان داد

بعدشم گفتم قرار نیست کسی حق کسی دیگه رو بخوره هرکی بیشتر تلاش کنه نتیجه اش رو میگیره

شما برای من تصمیم نمیگیری برای کدومش تلاش کنم اون خودمم که تصمیم میگیرم ضمنا برو یه کم تحقیق کن میفه ...

آره دیگه فهمیدید با هم سناتون سخته 

تو برو تحقیق کن عزیزم زنا میتونن با لیسانسم شرکت کنن اگه تصویب شه ۳۰ سال که انشاالله هیچوقت نمیشه

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
آره دیگه فهمیدید با هم سناتون سخته تو برو تحقیق کن عزیزم زنا میتونن با لیسانسم شرکت کنن اگه تصویب شه ...

نه خیر من ترسی برای رقابت با هیچکس ندارم😅 این شما هستین که ترس برتون داشته😅

ان شاالله تصویب میشه به امیدخدا

نه خیر من ترسی برای رقابت با هیچکس ندارم😅 این شما هستین که ترس برتون داشته😅ان شاالله تصویب میشه به ...

ترسی از شما نیست خشم از ناعدالتی هست

آه همه ی کنکوریا پشتشون هست خدا ازشون نگذره

ترسی از شما نیست خشم از ناعدالتی هستآه همه ی کنکوریا پشتشون هست خدا ازشون نگذره

شما که ترس ندارین پس چرا میگین ما نمیخوایم سن تا۳۰سال بشه ‌و از این حرفا …

ما هم دنبال عدالتیم چرا آزمون استخدامی سن تا۴۰سال هست ولی برای آزمون فرهنگیان انقد سن کم باشه

ما هنوز سنی نداریم که نتونیم آزمون فرهنگیان بدیم….

شما که ترس ندارین پس چرا میگین ما نمیخوایم سن تا۳۰سال بشه ‌و از این حرفا …ما هم دنبال عدالتیم چرا آز ...

آزمون استخدامی شرایط ویژه خودش رو داره به متاهلا و بچه دارا امتیاز میده و برای کمک بهشون هست  شرایط براشون عادلانه س همه مثل خودشونن

ولی اگه همون تعداد بخوان بیان  برای کنکور بنظر شما برای چیه مافیای کنکور و نهایی و ترمیم می‌خوان پول بیشتری به جیب بزنند از تعداد ثبت نامی ها 

همون طور که کنکوری ها نمیتونن استخدامی بدن 

اونا هم نباید کنکور بدن 

۲۴ سال خیلی سن زیادیه برای کنکور دادن یعنی ۶ سال طرف نرفته یا قبول نشده به اندازه کافی وقت داشته 

چه برسه به ۳۰

بچه ی کنکوری چه گناهی کرده باید با بزرگتر از خودش امتحان بده

حتی شما مطمئن باش با اینکه الان تکذیب میکنی ولی اگه ۱۸ سالت بود عمرا با این مصوبه موافق بودی 

بسیاری از اساتید برجسته ی و آدمای حسابی کشور مخالف هستن 

البته شما معلومه چون بنفعتون هست متوجه حرف منطقی نمیشید برای همین دیگه ریپ نزنید برید همون کارزار رو امضا کنید بلکه ی پول پرست براتون درستش کرد 

شما که ترس ندارین پس چرا میگین ما نمیخوایم سن تا۳۰سال بشه ‌و از این حرفا …ما هم دنبال عدالتیم چرا آز ...

اگر شما واقعا به دنبال حقتون بودید به آزمون استخدامی اعتراض می‌کردید که چرا سنش تا ۴۰ هست و اینقدر بی عدالتی توشه 

فقط روزتون به ما میرسه برای اعتراض های به حق که موش هستید

آزمون استخدامی شرایط ویژه خودش رو داره به متاهلا و بچه دارا امتیاز میده و برای کمک بهشون هست شرایط ...

یه سوال برای چی حساسیت رو سن فرهنگیان وجود داره ولی بقیه رشته های کنکور اینجوری نیست؟؟؟ 

من از آزمون استخدامی هم راضی نیستم ظلم به دانش اموزاست چون دیدم لیسانسه ای که اصلا سرکلاس نرفته و لیسانس اش رو توی دانشگاه آزاد گرفته هیچی هم بلد نیست و ۳۵-۴۰سالش هست و قبول شده…

حرف ما اینه چرا برای استخدامی هیچ سخت گیری نمیکنن ولی برای فرهنگیان اینقدر الکی جو میدن میگن سن تون برای معلمی زیاده و از این حرفا !!!

میتونن استخدامی رو حذف کنن و سن فرهنگیان رو ۳۰کنن که کسی که معلم میشه چیزی بلد باشه 

مگه ما گفتیم ما رو بدون هیچی استخدام کنن ما فقط عدالت میخوایم که مثل بقیه تلاش کنیم….

آزمون استخدامی شرایط ویژه خودش رو داره به متاهلا و بچه دارا امتیاز میده و برای کمک بهشون هست شرایط ...

بله میرم اعتراض می‌کنم تا حقمو بگیرم ما ظلم رو نمیپذیزیم

شما که میاین انتقاد می‌کنین و حرف میزنین انتظار نداشته باشید دربرابرتون سکوت کنیم و‌بگیم حق با شماست

ضمنا تاپیک خودم هست😊