2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیان

73 بازدید | 8 پست

این کلیپ ها از فرونشست زمین تو شهرها واقعا واقعیت داره اینقدر اوضاع خرابه چرا اخه اینطور شده

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

فرونشست نیست معلوم نیست آب زیر زمینی فاضلاب لوله آبه چیه زده بیرون هشت بهشت همونو میگی دیگه؟

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نمیبینم اصلااعصابم خرد میشه اخه

یعنی واقعا هست الان تو کانال هواشناسی زده بود بعد مایع سفید رنگ از زمین امده بود 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

فرونشست نیست معلوم نیست آب زیر زمینی فاضلاب لوله آبه چیه زده بیرون هشت بهشت همونو میگی دیگه؟

نمیدانم من شمالیم ولی خیلی اصفعان دوست دارم امروز کلیپی دیدم واقعا ناراحت شدم 

مایع سفید چیه؟

نمیدانم تو کانال از تو مغازه وخانهاومده بود بیرون منم تعجب کردم