2777
2789
عنوان

شک دارم بهش

127 بازدید | 14 پست

پارنترمو میگم 

چند وقته تقریبن یک ساله خونشون رو از شهر ما بردن یه شهر دیگه چند تا دختر همشری خودش رو فالو کرده میپرسم کین میگه اکسای پسرعموم ( درصورتی که پسر عموش یکیو داره بیوشم اسمشو زده و اصلا اکساش رو هم فالو نداره بعد چرا این باید داشته باششون؟ میگم انفالو کن میگه شرمندتم عزیزم چکارشون داری بزار تو پیج باشند اعتماد داشته باش و فلان 😐پستهای همم لایک میکنن 

دیروزم رفته شمال نمی‌دونم به شوخی یا جدی ولی هی با خنده می‌گفت یه دختره بم شماره داده رو کاغذ حیییف بارون اومد شماره پاک شد حیییف 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی چیزا بوده من خودمو زدم به خریت

میدونم سخته یهو تمومش کنی ها

ولی این چیزارو حتی بیشترشو هم خدا میزاره ک ببینی ک راحت ول کنی صبور باش توی این راه 

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨

تا بدتر وابسته نشدی جدا شو این پسر مرد نیست چقد زشته کاراش تعجبم چطور هنوز موندی دخترم برا خودت ارزش قائل شو امثال این نره خرها ریختن چی آن اینا پیدا میکنی من که میگم ۹۹ درصد نرها قابل اعتماد نیستن ولی این مشخصه ببخشی ناراحتی شما براش:مهم نیست چطور میگی ازدواج ازش فرار کن چون بعد ازدواج قطعا خیانت میکنه پسری که حرمت شما را الان نگه نداره مشخصه 

وای دقیقا بخدااا

مشخصه سنت کمه دخترم من هم سن مادرت هستم این آدم خیلی خطرناکه خودشیفته است خودشیفته ها اکثرا منحرف جنسی هستن اگه اهل نمازی یه نماز یادت بدم برا ازدواج معجزه میکنه ولی اول باید این روانی هرزه را از زندگیت بندازی بیرون. چرا خودت را دوست نداری منم عقد بودم هی لین شوخی ها را میکرد نگو جدی بود تو شوخی میگفت من خر دقت نکردم چقد بم صدمه روحی جسمی زد 

وای دقیقا بخدااا

یه پسری که بخاطر شما چندتا دختر  را انفلاو نکنه توقع ازدواج داری چقد ساده ای چقد ساده دخترم این پسر خیلی لاشی هست کلی بیماری جنسی داری بابا اینا نشانه هست چرا دقت نمیکنی ذات نرجماعت عوض نمیشه مشخصه دختر بازه یه چیزایی شوخیش هم‌ زشته یه زن حرمت داره یعنی چی شوخی میکنه چقد بی شخصیت بیشعور بندازه توالت بره گم‌ شه پسره بی شخصیت 

یه پسری که بخاطر شما چندتا دختر را انفلاو نکنه توقع ازدواج داری چقد ساده ای چقد ساده دخترم این پسر ...

واقعنمممممم همینه بخدا باید جدا شم دیگه صبرم سر رسیدع👌👌