2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اتفاقی این تاپیک و تاپیک قبلی شما رو دیدم. میخواستم اگه اجازه بدید چندتا جمله بنویسم 🙏

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بفرما

ممنون ، من دو سه تا از تاپیک‌های شما رو خوندم. 

همسر شما بنا به دلایلی که برا من روشن نیست خیانت میکنه ، ضمن اینکه به شما توجهه !

خب باید عرض کنم اولا (من نمی‌خوام بگم حتما جدا شید ، اما ) شما باید دلیل واقعی این کارشو پیدا کنید!

نمی‌دونم باهاش حرف زدین یا نه؟ به نظرم بهتره کاملا رک و صریح اما با آرامش و نرمی بشینید و باهاش حرف بزنید ، ببینید چرا این کارو میکنه؟

بعدم اگه چند ماهه با شما کاری نداره و مث دوتا دوست و همخونه زندگی می‌کنید چه لزومی داره اون زندگی رو ادامه بدین؟ چون اینجور افراد که دیگه ترسشونم ریخته و بی‌خیالن ، هر روز از همسرشون بیشتر فاصله می‌گیرن! طوری که دیدم بعد از یه مدت حتی یه خونه جدا می‌گیرن و اونجا زندگی میکنن.

با توجه به اینکه شما هنوز جوون هستین به نظرم اول باهاش حرف بزنید و اگه متوجه شدین اصلاح شدنی نیست تا زوده ولش کنید ! چون اینجوری فرقی با زندگی مجردی نداره! تازه اونجوری ممکنه باز فرصت جدیدی داشته باشید.

(اینجا نمیشه همه‌چیو پرسید ! کلی سوال دارم که بدونم باید چطور شما رو راهنمایی کنم )

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.