2777
2789
عنوان

تعبیر خوابم

23 بازدید | 1 پست

سلام دوستان. من چند شب پیش خواب دیدم که برای انجام یک کاری پیش یک آقایی در یک مکانی رفتم، اما اون آقا به من گفت که عاشقمه و بهم پیشنهاد ازدواج داد. قبول نکردم و گفتم من متاهلم و عاشق شوهر و بچه م‌ هستم. اما اون آقا به زور منو برد پای سفره ی عقد که خانواده ش هم بودن و تو خوابم سر سفره ی عقد لباس عروس با تاج و تور داشتم و عقد کردیم. اون آقا هم اصلا تو بیداری نمیشناسم

دوباره دیشب خواب دیدم که رفتم خونه ی مادرم که یه شهر دیگه ست و شلوغ بود و فامیل اونجا جمع بودن، اما مادرم باهام سر یه موضوع بیخود دعوای بدی کرد (البته این تو‌ بیداری قبلا چند بار اتفاق افتاده که با مادرم قبلا دعوامون شده و شروع کننده هم مادرمه همیشه) و منم‌ تو خواب چون تصمیم گرفته بودم که با مادرم دیگه برای همیشه قطع ارتباط کنم و دیگه قرار نبود اعضای فامیلش هم‌ ببینم با گریه از فامیلهایی که دوستشون داشتم خداحافظی کردم و بغلشون کردم و برگشتم خونم.

نمیدونم چرا احساس میکنم که تعبیر این خواب ها دور از جون شماها مرگ من میشه.

کسانی که تعبیر خواب بلدن لطفا بدون رودربایسی راهنمایی کنن.

البته اینم بگم من کلا کابوس زیاد میبینم که تعبیر نمیشن ولی اصلا در این مورد ها نبوده

دیدن  معمولاً به احساسات و مسائل درونی فرد در مورد روابط، وفاداری، تغییرات یا ناامنی‌های عاطفی اشاره دارد. این  می‌تواند نشانه‌ای از تردیدها، نیاز به تغییر یا آرزوهای پنهان باشد که فرد در زندگی واقعی خود  آن‌ها روبروست.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!