2777
2789
شماره خودم داره چون با گوشی خودمم بهش اس داده با شماره دیگه زنگ میزنم جواب نمیده

اگه خدای نکرده خیانت بود با شماره شما پیامک نمیداد اما بازم چند روز دیگه با شماره کسی دیکه بزن ببین جواب میده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارش خیلی مشکوکه دیشب باگوشی من به یکی اس داده بعدم پاک کرده رفتم تو سطل زباله نوشته بود سلام اونم ...

ببین اول تکلیفتو باخودت روشن کن عزیزم اگه بفهمی واقعا چیزی بوده میخای چه کنی بعدم اگه مصمم بودی بفهمی طرف کیه اصلا هیجانی رفتار نکن باید صبور و حواس جمع باشی طوریکه همسرت خیالش راحت باش ‌که اصلا بو نبردی اینجوری احتمال اینکه یجا خودشو لو بده بیشتر میشه ولی اگه الان بدون هیچ مدرکی بخای به روش بیاری یه مشت دروغ تحویلت میده بعدم دیگه زرنگ میشه 

اگه خدای نکرده خیانت بود با شماره شما پیامک نمیداد اما بازم چند روز دیگه با شماره کسی دیکه بزن ببین ...

آخه گوشیش دسته بچه بود فکر کنم نرسید طرف اس بده واسه همین اس داد با گوشی من نوشته بود سلام اونم گفته بود فردا میای گفته آره دیگه به گوشی خودم اس بده به این ندی 

آخه گوشیش دسته بچه بود فکر کنم نرسید طرف اس بده واسه همین اس داد با گوشی من نوشته بود سلام اونم گفته ...

همراه من نصب کن تو گوشی همسرت یواشکی ببین با این شماره تعداد تماسها وپیامکهاش چطور بوده اگه زیاد بود که 💔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اسی دیشب گفته فردا میام آره؟ کاش میرفتی دنبالش می‌دیدی کجا میره یا یچیزی بگم 

امروز هواست باشه ببین رفتارش چجوریه دیر میاد خونه یا بخودش میرسه میره بیرون ببخشید از همه لحاظ مثلا حموم میره تیپ میزنه عطر میزنه میره بیرون 

گوشیش سادس نوکیا

خب پس انشاالله خیانت نیست بد به دلت راه نده اهل رفیق بازی نیست همسرتون؟؟؟شاید رفیقاش بودن