2777
2789
عنوان

ذات خراب

394 بازدید | 7 پست

« توله سگ تازی نگردد چونکه از جنس سگ است»

اینکه همه چیز به ذات آدمها مربوطه واقعا درسته،مثلا یه دختر بدریخت عقده ای را درنظر بگیرید که حتی مادرش چشم دیدنش را نداره،،

بسکه عقده ایه اصلا به خوشی فامیل راضی نیست چون دوست داره همه مثل خودش تنها و سرگردان باشند،اونوقت این آدم دیگران را که موفق هستند سرزنش می‌کنه،

باید بهش گفت :توکه ننت هم قبولت نداره چقدر پر رویی که داری واسه دیگران تز میدی😃

خلایق هرچه لایق

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم. مخصوصا این ذات خرابایی ک خودشون از شوهرشون جدا شدن و خانومای در و همسایه رو ب فساد و سیگار میکشن. این جور ادما ن ذات دارن نه اصالت نه فرهنگ‌ن شعور. یه مشت خراب دوعالم. واقعا تاسف باره😔 معلوم نیس چکار کردن ک شوهره جونش رو ازاد کرده. یه مشت عقده ای ک تاب و تحمل خوشبختی بقیه رو ندارن

ریپلی کنی نمیخونم. ولی تو پیاممو دیدی و خوندی😌

اوهوم. مخصوصا این ذات خرابایی ک خودشون از شوهرشون جدا شدن و خانومای در و همسایه رو ب فساد و سیگار می ...

میخونی خوبم میخونی،تو چشم دیدن دایی و خواهر و حتی مادرتا نداری و مطمئن هستم اونا هم ازت بدشون میاد،

من بدون هیچ دغدغه ای دارم واسه خودم اونجوری که دلم میخواد زندگی میکنم بدون هیچ کمبودی،

پس بسوز تو عقده های سرکوب شده خودت🍆

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟