2777
2789
عنوان

شک دارم بهش

55 بازدید | 7 پست

پارنترمو میگم 

چند وقته تقریبن یک ساله خونشون رو از شهر ما بردن یه شهر دیگه چند تا دختر همشری خودش رو فالو کرده میپرسم کین میگه اکسای پسرعموم ( درصورتی که پسر عموش یکیو داره بیوشم اسمشو زده و اصلا اکساش رو هم فالو نداره بعد چرا باید داشته باششون؟ میگم انفالو کن میگه شرمندتم عزیزم چکارشون داری بزار تو پیج باشند اعتماد داشته باش و فلان 😐پستهای همم لایک میکنن 

دیروزم رفته شمال نمی‌دونم به شوخی یا جدی ولی هی با خنده می‌گفت یه دختره بم شماره داده رو کاغذ حیییف بارون اومد شماره پاک شد حیییف 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت چی‌فکر‌میکنی

حتی حاضر نیست بخاطرت چند تا دختر بی ارزش انفالو کنه

😂یه پیج فیک بزن عکسای دوست پسرتو‌بزار ب دخترا پیم بده بگو اون‌پیج هک‌شده عزیزم اینجا همو داشته باشیم ببین جی‌میگندمعلوم میشه

اصلا اعتماد نکن گلم 🌷 

دارم بهت تاکید میکنم اصلاااا

هر کی اعتماد کنه چوبشو میخوره 🙂

اگه من جات باشم مجبورش میکنم آنفالو کنه ، در غیر این صورت کات ، شایدم من تندرو هستم ، چون اگه به چیزی شک کنم ول کن نیستم ، مطمئن باش اونم اگه آدم درستی باشه واسه آرامش تو آنفالو می‌کنه و بحث نمیکنه باهات ، آخه دلیلی ندارد اکس یکی دیگه رو فالو کنه .....

اعتماد نکن و با دقت باش ، نزار به بازی گرفته شی گلم🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اصلا اعتماد نکن گلم 🌷 دارم بهت تاکید میکنم اصلااااهر کی اعتماد کنه چوبشو میخوره 🙂اگه من جات باشم م ...

وای دقیقااااااااااااااااااا 

بش میگم خب اینا کین که حاضر نیستی انفالو کنی میگه نه تو باید یاد بگیری اعتماد کنی 

وای دقیقااااااااااااااااااا بش میگم خب اینا کین که حاضر نیستی انفالو کنی میگه نه تو باید یاد بگیری ا ...

نههه خیر ، بگو یاد نمی‌گیرم ، بگو تو باید یاد بگیری به خاطر من چند تا دختر بی ارزش رو آنفالو کنی ، مگه بود و نبودشون تو پیجت چه فرقی داره آقایی؟ 😂😂

گول نخور بابا ، من اینجا داره زورم میگیره عزیزم .😂😂

یه پسر خوب برا آرامش پارتنرش خیلی کارا می‌کنه و حتی یه دختر هم باید خیلی کارا کنه ، این که دیگه چیزی نیست .....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......