2789
عنوان

تلگرام

102 بازدید | 15 پست

سلام من فیلت*شکن  modv2ry دارم از همون اول راحت فعال میشه اما نمیدونم چرا الان تلگرام چن روزه میزنه درحال اتصال ممکنه تنظیمات تلگرام رو به هم ریخته باشم چون چن باری دستم خورده اگه براتون مقدور هست ممنون میشم راهنمایی کنین و از تنظیمات تلگرامتون عکس بفرستین تا منم تنظیماتش اونطوری کنم واقعا دیگه داره رو مخم میره یه هفته اینطوریه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید متوجه منظورتون نشدم

ببین رفتی تو تلگرام بالا صفحه نوشته در حال اتصال بعدشم ... درسته؟؟!

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
عزیز درست شد کدهاشو از اینترنت پیدا کردم انگار فیل*رشکن قبلی با اون کد کار نمی‌کرد راستی شما دهم هست ...

خوب خداروشکر نه میرم دوازدهم

عزیز میگم الان پیام‌آور میاد اما بازهم درحال اتصال نوشته ولی تصاویر باز نمیشه شما میدونین چیکارکنم

تو گوگل بزن پروک سی تلگرام ببین   هیچی لینک نمیاد بالا اگه اومد کپی کن ببر داخل پیام های ذخیره شده کلیک کن روش 

تو گوگل بزن پروک سی تلگرام ببین هیچی لینک نمیاد بالا اگه اومد کپی کن ببر داخل پیام های ذخیره شده ک ...

یکی شو زدم باز دوباره دومیرم زدم منظورم انگار دوتا لینکه الان بالا نوشته درحال اتصال به پر*کسی اصلا پر*کسی واس چیه کاربردش چیه عزیز

وقتی نوشته در حال اتصال ب پروک.سی باید فیلت.ر قطع باشه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه