2777
2789
عنوان

همسر بد دهن

348 بازدید | 14 پست

پریروز رفته بودم یه سالن واسه میکاپ 

بعد اتمام، گفتن جهت نمونه کار از میکاپ عکس میگیرم 

و الان اون عکس رو استوری کرده 

همسرم هم دیده و هرچی از دهنش در اومد بهم گفت 

گفت که آره تو فلان کاره هستی 

باید بهش پیام میدادی عکستو پاک کنه 

و گفت از فردا دیگه خونه نیا 

تکلیفمون رو مشخص میکنم از حرفات نگاهات معلومه چیکاره هستی من خودمو زدم به اون راه 

بهش گفتم عکس خواهر خودت تو پیج یه سالن دیگه هست برو ببین 

نمیدونم باهاش دیگه چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده ادم ناراحت میشه از بد دهنی همسرت اگر بد صحبت کرده کار بدی کرده 

ولی شما که میدونی همسرت راضی به انتشار عکس نیست خب نمیذاشتی دیگه چرا باید بزارین که اینجوری قر قر بشنوین همون اول اجازه عکس برداری ندید والا🤭

تو چه دنیایی با چه پیشرفتی فک کردن میخوان دوتا عکس چه کنن

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

اگه شوهرت دوس نداره نبایداجازه میدادی عکس بگیره خانومه هم نبایدبدون اجازه عکستومیذاشت

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

واقعا همسرت از کجا اون پیج رو داره و چرا باید ب پست و استوری های پیج ی آرایشگاه نگاه کنه؟!

واقعا از ی نر هول همچین کاری برمیاد

حالا جدی جدی عکس خواهرش توو ی پیج دیگه اس؟!

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چرا شوهرت پیج آرایشگاه دنبال می‌کنه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
عکس خودشه خلاف شرع ک نکرده ابرویی از شوهر سلب بشه😐😐😐

عزیزم اصلامعنی شرع چیه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪