2777
2789
عنوان

سرطان سینه

10923 بازدید | 43 پست

دوستان مادر من در بینارستان ارش سونو و مامو انجام داده و دکتر براش بیوپسی نوشته. بیوپسی انجام داد و اخرین روز اسفند دکترش گفت توده داره و باید عمل بشه. حالا میخواد بره همون بیمارستان ارش پیش دکتر صدف علیپور . که متخصص پستان هستش اما نوبت اینترنتی و تلفنی این دکتر قرمزه و نوبت نمیده. چه سااتی وارد سایتش بشم؟ کسی اطلاع داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم بعضی دکترا نوبتاشون حضوری شده مثلا الان دیگه کلینیک بارداری تلفنی وقت نمیده. باید هفت صبح بری حضوری وقت بگیری

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
گلم بعضی دکترا نوبتاشون حضوری شده مثلا الان دیگه کلینیک بارداری تلفنی وقت نمیده. باید هفت صبح بری حض ...

نه اینجا فقط اینترنتی نوبت میده چون بیمارستان دولتی هستش

نه اینجا فقط اینترنتی نوبت میده چون بیمارستان دولتی هستش

گلم من خودم بیمارستان آرش دارم میرم روی هوا که حرف نمیزنم میگم از دوهفته قبل عید بعضی دکترا دیگه نوبت تلفنی نمیدن. چون گفتن ما نمیتونیم زیاد بیمار ویزیت کنیم. من خودم قبل عید دوهفته با شماره گویا تماس میگرفتم میگفت هیچ نوبتی نیست. دیگه چون سونوی غربال باید میرفتم حضوری رفتم گفت کلا درمانگاه بارداریمون حضوری شده. همون روز دکتر قلب هم حضوری نوبت گرفتم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
گلم من خودم بیمارستان آرش دارم میرم روی هوا که حرف نمیزنم میگم از دوهفته قبل عید بعضی دکترا دیگه نوب ...

فردا حضوری میرم ببینم چی میشه

بیمارستان خاتم‌هم وقت گرفتم‌پیش دکتر نفیسی امیدوارم فردا بیاد.

من از یه طرف تو سینم توده دارم از یه طرف غدد لنفاوی همه جای بدنم بزرگ شده که گفتن ربطی به سینه نداره و بحثش جداست خیلی میترسم میترسم خدای نکرده دو تا بیماری بد رو با هم داشته باشم دکترا هم تو عید نبودن بیست و هشتم رفتم سونو