2777
2789
عنوان

ازدواج

180 بازدید | 20 پست

سالمه 

شاغلم تو اجتماعم 

کلاسای مختلف میرم 

دورهمی کافه خرید همه جا میرم 

خانواده خوبی دارم پدرم خیلی مردم داره 

از طرفی همه دوستم دارن 

تیم و قیافم خوبه واقعا زیبام 

ولی هیچ پبشنهاد جدی ندارم 

چه برای دوستی چه ازدواج کلا تو زندگیمم خیلی پیشنهاد دوستی نداشتم 

هر کی اومده یا اوکی نبوده یا دنبال لذت خودش بوده 

فکر میکنم هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم 

و تحمل این واقعا برام اذیت کنندس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا اوضاع برای اکثر دخترا همینه و شرایط جوری شده که پسرا هیچ مسئولیتی قبول نمیکنن چه برسه ازدواج

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

من سال ۹۵ از طریق سایت همسریابی با شوهرم ازدواج کردم

با خیلی ها آشنا شدم داخل به جای عمومی هر کی می‌دیدم هدفش دوشنبه با به دردم نمیخوره سریع کات میکردم تا با شوهرم آشنا شدم

۲۸تهران

خب دورهمی هایی که شرکت کرد مختلط بودن ؟

معرفی نمیشناسی که بتونه شما رو معرفی کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب دورهمی هایی که شرکت کرد مختلط بودن ؟معرفی نمیشناسی که بتونه شما رو معرفی کنه

بله مختلط بودن 

الان دیگ معرفی خیلی کم شده 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
ایشالله که هر چی هست خیرهمطمعن‌باش هیچ دختری زمین نمیمونه خواه ناخواه بلاخره ازدواج میکنه امیدوارم ز ...

اینکه دیر نشه و تو اون شور و شوق داشته باشی مهمه