سلام صبحتون بخیر بچه ها من به مشورت و نظرتون نیاز دارم من مادرم ایرانی هست پدرم افغانستانی پدرم چند سالی هست فوت کردن الان خانواده پدرم عمم و عموم هم فوت کردن من تاحالا ندیدمشون به جز پسرعمه هام و پسر عموم حالا من سرکار میرم تو یه شرکت که کارمو دوست دارم به نظرتون چی به صاحب کارم بگم که ده روز بهم مرخصی بده بعد که اومدم برم سرکار
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
نمیشه؟چون گفتن بیاین بفروشیم چون پسر عموم داره ذره ذره میفروشه
باید با کارفرمات صحبت کنی
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE