2777
2789

راستش بچم فقط ۶ سالشه ومتاسفانه مبتلا شده کار شب و روزم گریه است حالا خودم هیچی که نمیدونم چطوری برای یه بچه میشه این بیماری را توجیه کرد؟ اگه کسی خودش یا اطرافیانش خدای نکرده تو این سن پایین مبتلا شده راهکار درمانی مفید و از اون مهمتر برای حفظ روحیتون چیکار کردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متاسفم

درمانشو نمیدونم ولی یکی از دوستای من مبتلا شد خیلی آمپول و اینا زد و فک کنم کنترل شد بعد از یه مدت کاملا همه چیز عادی میشه ولی اطلاعات خود بچه باید بالا بره و روانشناس کودک هم میتونه کمک کنه در ضمن دوستم الان سال ۴ پزشکیه و مطمئنم به زودی آدم خیلی موفقی میشه...فقط روانشناسو فراموش نکنین گلم

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
خدابهتون توان بده گلم،هیچ اطلاعی درموردش ندارم،میشه یه کم برام بگی چطورشدکه فهمیدی وعلامش چی بود

راستش چندتا لکه پشت چشمش بود که دکترا اول گفتن حساسیته و بعد که خوب نشد پیش دوتا دیگه دکتر بردم که تشخیص ویتیلیگو دادن.

چه علایمی داره؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تهرانی؟

نه ولی تو شهرمون دکترای مطرح داریم الان دارم چندتا پماد میزنم ولی خیلی ناامیدم چون لک های جدید دارن پیدا میشن البته تاحدودی کرمها جواب داده و دکتر گفت حداقل دوماه باید بزنی

راستش چندتا لکه پشت چشمش بود که دکترا اول گفتن حساسیته و بعد که خوب نشد پیش دوتا دیگه دکتر بردم که ت ...

کسایی که ددنبالل درمان لک پیسی در مدت 4 ماه تا 1 سال هستن برای اطلاعات بیشتر با ایمن شماره 09140113754 تماس بگیرید.