2777
2789
عنوان

راضیم ازت

143 بازدید | 8 پست

ب خاطر تمام حرفایی ک میزنی و نظرایی ک میزاری چون چشمم و طوری باز کردی ک بعید میدونم دیگه راحت بتونم ببندم.مرسی از اینکه بودنت بازم بهم یادآوری ک زیادی خوبی کردنم خودش داستانه.زیادی توجه کردنم ب آدمای بی ظرفیت،اذیت محسوب میشه.واقعا بازیگر خوبی شدی چون استاد خوبی داشتی و منم کم کم وارد بازی کردی.مرسی ک با رفتارت باعث شدی تغییر شخصت بدم و در آخر ممنونم ازت ک نی نی سایت و بهم معرفی کردی🥳🥳🥳🥳

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقت کنی تاپیکو بالاش زده درد ودل

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

آدم باید شرمنده خودش نباشه.دشمنه ک شرمندست

2790
2778
2791
2779
2792