مادرشوهرمن می خاست دختربرادرش روبگیره برای شوهرم ولی شوهرم بامن ازدواج کرد وگفت منرومیخاد حالا مشکل اینجاست که ازروزیکه ماعقدکردیم دختردایی ها وپسردایی های شوهرم به من نه شوهرم فقط من بی احترامی میکنن مثلا چندشب پیش من جاریام پیش هم وایساده بودیم باهمه زندایی شوهرم روبوسی کرد الامن منم ناراحت شدم نگذاشتم شوهرم بره پیششون بشینه نگین من سلام کنم که فقط خودم روکوچیک کردم عروسی ما هیچکدام نیامدن وتبریکم نگفتن هرجاهم ببین من روروشون میکنن اونور سلام نمیدن حتی کارت عروسیمونم پاره کردن بعدم برای دنیااومدن بچم هیچکدامشون تبریک نگفتن ولی به جاریم که دوماه بعدازمن بچه گیرش اومد تبریک گفتن حالا مادرشوهرم موقع قربونی کردن بزور براشون گوشت برداشت ولی من ناراضی بودم بارها شده جلو همه به من بی احترامی کردن منم میخام ازاین به بعد اصلا هرجا دیدمشون سلامشون نکنم نمیزارم شوهرم هم سلامشون کنه زندایی شوهرم 60 سالشه بچه که نیست بعد 5 سال هنوز بی احترامی میکنن ولی مادرشوهرم توقع داره من احترامشون بزارم
نه اخم کن و نه بخند ... زیر لب خواستی سلام کن ، نخواستی نکن.
برای مادرشوهرت هم گلگی نکن ، خودش چشم داره و همه رفتارهاشونو میبینه.
مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629
*
مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند ....
روحت شاد مامان عزیزم
دختراش هم هرکدام دو سه تا بچه دارن بچه که نیستن منم میدونم که از سوز دلشون هست مثلاعروسی برادرشوهرم که بعدازما بودهمه ارایشگاه رفتن .....ولی برای ماهیچکدام نیامدن حالا مادرشوهرم مارومجبورمیکنه تابستون احترام بزاریم منم میخام ازاین به بعدمثل خودشون بی احترامی کنم ادم حسابشون نکنم اینقدردلم روسوزوندن اینقدر اشکم رودراوردن
کسیکه بهت بی احترامی کنه شماهم بهش کم محلی کن و توجه نکن بهشون
مگه ادم شخصیت نداره فقط اونا دارن؟
مادر شوهرتم انتظارش بیجاس
اگه قراره شما بخاطر مادرشوهر ب اونا احترام بزاری اوناهم باید بخاطر مادر شوهر و خودِشوهرت بهت احترام بزارن
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
حست رو دقیقا درک میکنم. چون منم سر جریانی که با مادرشوهرم بحث داشتیم و آبروی منو پیش عالم و آدم برد، عید خونه ی اقوامشون که رفتیم خواهر ها و برادرهای مادرش شوهرم هیچکدوم بهم حتی سلام هم نمیدادند و عیدی خونه ما نیومدند با اینکه سال اول ازدواجمون بود.
بنظرم بهترین کار قطع رابطه است. وقتی رفتار کسی برات آزار دهنده است چه دلیلی برای رابطه داشتن وجود داره؟
حالا اون دختره شوهر کرده یا نه.دختر برادر ماررر شوهرت
اره 1 هفته بعداز عقدما عقد کرد الانم دوتامون بچه داریم دختردایی شوهرم میاد میزنگه به شوهرم که من دوستت دارم ولی شوهرم محترمانه میگه احترامتون واجب ولی جوابم نه هست ...