وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
اصلا طلای گرمی ۹تومن باشه با اجرت و مالیات دوازده ملیون هم نمیشه یک گرم طلا
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
یه گرم ۱۸ میلیون که خیلی زیاده!اما اگه فقط مثال زدی خب موقع خرید شما ۹ درصد مالیت میدی،حداقل ۷ درصد سود ویترین میدی ،به اضافه اجرت ساخت(که این متغییره و باعث بالا رفتن قیمت میشه)
پس از کجا بخرم که سرم کلاه ندارن نمیدونم عوضیا چجوری حساب میکنن
چندجا برو بپرس
ب یکی دوجا بسنده نکن
سعی کن صدتومن یا دویست تومن بالاتر از تابلو از تو دیوار بخری اما مطمئن شو طرفت قابل اعتماد است
یا با کسی برو طلافروشی ک وارد باشه تو حساب کتابشون
خب از کجا بخرم که کمتر باشه من طلا ۱ گرمی در حد ۱۲ تومن اینا میخوام که هر ماه بخرم
اگه قصدت خرید ماهیانه و پس اندازه خب دست دو بخر !اینجوری هم مالیات نمیدی هم اجرت!فقط سود ویترین میدی!اینجوری با ۱۲ تومن به جای ۱ گرم میتونی ۱ گرم و مثلا ۳۰۰ سوت بخری!