2777
2789
عنوان

ثبت نام با تجدید

691 بازدید | 21 پست

داداشم دوتا از درساشو غیبت کرده دوازدهم پاس نکرده ولی انتخاب رشته ازاد و دانشگاه غیر انتفاعی کرد که قبول میشه بعد دانشگاه قبول میکنه بره و تعهد بده که دی پاسشون میکنه شنیدم شش ماهه تعهد میگیرن بعد از همون مهر میتونه وارد شه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میتونه

الان سرچ کردم تایپکارو دیدم میگن ثبت نام میکنه دانشکاه بعد وردی بهمن میشه اخه عجیب بود این چون شنیده بودم تعهد شش ماهه میگیرن و وارد میشن از اولش

نه قبول نمیکنه. دوستم همین شرایطو داشت قبول نکردن. گفتن برو هر وقت مدرک موقت دیپلم گرفتی بعد بیا

برایه چه دانشگاهیی؟

من دوستم ۱۰تا درسشونو افتاده بودن دانشگاه ازاد تهران قبولشون کرد

الان سرچ کردم تایپکارو دیدم میگن ثبت نام میکنه دانشکاه بعد وردی بهمن میشه اخه عجیب بود این چون شنیده ...

آره خیلیا اینجوری میرن اصلا اگه ورودی بهمن باشه تعهد هم‌نمیخواد تعهد برای کسایی هست که مهر ماه میرن دانشگاه ولی تعهد میدن که تا ۶ ماه بعد مدرک دیپلم رو میارن 

برایه چه دانشگاهیی؟من دوستم پسر عموهاش ۱۰تا درسشونو افتاده بودن دانشگاه ازاد تهران قبولشون کرد

تهران مرکز.  ن عزیزم محاله قبول کنن. دوستت داره دروغ میگه. هیچ دانشگاهی بدون دیپلم ثبت نام نمیکنه.

یا باید دیپلم ببری یا دیپلم موقت.

آره خیلیا اینجوری میرن اصلا اگه ورودی بهمن باشه تعهد هم‌نمیخواد تعهد برای کسایی هست که مهر ماه میرن ...

منم مهر منظورمه اره درسته نظر منم همینه طبق دیدهام یکی الان تویه تاپیک گفت نه شما تجربه اطرافتون داشتید تویه این چندسال اخیر؟