2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

124 بازدید | 19 پست

یه بحران شدید روحی داشتیم  

به نظرم کمتر از دفعه های قبل طول کشید اخه ما هر چند ماه یه بار اینو  داریم ، الی به شدت پرتنش تر بود حتی به نوعی طوری که میخواستم  پاشم برم از در خونه بیرون و برنگردم 

اگه میگید  باید ریشه ای حل بشه ، ان شالله میشه ولی  خب خیلی سخته و زمان بر 

الان تقریبا دیگه به نظرم داره تموم میشه  برای این دفعه 

ولی من به شدت داغونم واقعا طوری که هیچی ندارم آروم کنم خودمو 

راه حلی دارید  کمی آروم بشم . من خیلی سخت آروم میشم خیلی سخت . 

عزیزم تک تک ما لحظاتی که شما به عنوان سخت ترین لحظه ازش یادمیکنی رو گذراندیم شاید خیییلی سخت تر از شما شب هایی که فکر میکردیم هیچ وقت صبح نمیشه یک سره تا صبح گریه .....اما گذشت والان وقتی یادشون میکنیم میگیم چقدر احمق بودیم ما حیف عمر که با غصه بگذره  یک سال دیگه به الان که فکر می‌کنی به خودت خندت میگیره پس آروم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحران روحی اگه مال خودته و شخصیه با مطالعه حل میشهاگه خانوادگی هستش عمومی و فراگیره و استثنا وجود ند ...

خیلی داغونم.  نیاز دارم استراحت کنم ولی نمی تونم ‌ نیاز به حمایت شدید  دارم ...

عزیزم تک تک ما لحظاتی که شما به عنوان سخت ترین لحظه ازش یادمیکنی رو گذراندیم شاید خیییلی سخت تر از ش ...

نه گلم من اصلا  خندم نمیگیره  این بحث مهمیه من همیشه راهی داشتم کمی آروم شم ولی الان هیچ پناهگاهی ندارم برای آرامش  به طوری که فکر های افراطی مثل خرید بی مهابا به سرم میزنه 

چشم بند داری؟

نه ولی میتونم با شالی چیزی  چشم هام رو ببندم.  دوست دارم الان یکی باشه  فقط بهم رسیدگی کنه ، ولی تنهام ، واقعا شرایط خوبی نیست . حتی نمی تونم بخوابم ، به دلیل فشار های روحی زیاد در گذشته متاسفانه نمی تونم بخوابم . 

نه ولی میتونم با شالی چیزی چشم هام رو ببندم. دوست دارم الان یکی باشه فقط بهم رسیدگی کنه ، ولی تنه ...

من میتونم درکت کنم منم گاهی اونقدر درد ورنج‌ دارم که دلم یک تکیه گاه میخاد فقط دلم ی آغوش میخاد بهش پناه ببرم .......گاهی فقط دنبال ی آدم امن میگردم فقط سرم رو بزارم رو پاهاش بخابم فکر نکن فقط تویی خیییلی ها هستند در جمع هستند و عجیب تنها و بی پناه هستند 

من میتونم درکت کنم منم گاهی اونقدر درد ورنج‌ دارم که دلم یک تکیه گاه میخاد فقط دلم ی آغوش میخاد بهش ...

واقعا نابود ام نابوددددددد اصلا آروم نمیشم با گفتن ب دیگران آروم نمیشم کاش میشد بیهوش  شم

نه ولی میتونم با شالی چیزی چشم هام رو ببندم. دوست دارم الان یکی باشه فقط بهم رسیدگی کنه ، ولی تنه ...

هر دوساعت یه بار کامل دراز بکش طاق باز رو زمین. چشم هات رو با روسری ببند. قبلش حتما یه منظره خوب رو ده ثانیه نگاه کن. یه کم ذهنت آروم میشه. حدودا پنج دقیقه بسه. 

حمایت های روزگار  هم حتما به کمکت میان. مطمئن باش کمک میشه بهت. 

همین که به این خوبی وضعیت خودت رو شرح میدی یعنی یه شناخت کامل از خودت داری. یعنی روحیه ی قدرتمندی داری. همین باعث میشه خودت بشی حامی دیگران

واقعا نابود ام نابوددددددد اصلا آروم نمیشم با گفتن ب دیگران آروم نمیشم کاش میشد بیهوش شم

شاید از نظر خودت خیییلی دردت زیادت باشه شاید شما ظرفیتت کم باشه گلم الان به نظرم چراغ رو خاموش کن تا میتونی گریه کن از اون گریه ها که دلت حسابی خالی بشه 

هر دوساعت یه بار کامل دراز بکش طاق باز رو زمین. چشم هات رو با روسری ببند. قبلش حتما یه منظره خوب رو ...

مممنونم یه نقطه ی قوتی از من گفتی چون‌از درون انقدر که اذیت و تحقیر شدم حس گردم‌هیچم

شاید از نظر خودت خیییلی دردت زیادت باشه شاید شما ظرفیتت کم باشه گلم الان به نظرم چراغ رو خاموش کن تا ...

دیگه بیشتر از این گریه کنم مریض میشم .اره عزیزم‌من ظرفیتم  کم‌شده . مدتی هست اینطور شدم .