2777
2789
عنوان

کدومو خریدین ماچا پلومریا لبوبو

240 بازدید | 32 پست

شکلات دبی من خودم بلههههه😍

کلیپس پلومریاااا هم بلهههه😍

ماچا رو نه

لبوبو هم نه ولی میخوام اصلشو بخرم  

شما چی ؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت بیا :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این مسخره بازیا چیه ناموسا

خب تو نخر به ناموست 😂😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

کلیپس

ماچا هم مزه علف میده 

علف پارک رو بچینید و دم کنید مزه ش با ماچا فرقی نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

شکلات دلی ایرانیشو‌ تست کردم‌چیز عادیی بودلبوبو‌دلم‌میخاد کادو‌بگیزم خوشم‌ تمیاد بخرمووودلم‌ماچا میخ ...

میگن مزه جلبک میده 😂

این خز‌بازیا چیه😐😐😐😐

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

کلیپسماچا هم مزه علف میده علف پارک رو بچینید و دم کنید مزه ش با ماچا فرقی نداره

ویییی 😐😐