2777
2789

گفتی لایک کن

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو

من دوساله با یکی تو رابطم و مامانش تیرماه زنگ زدن برا خواستگاری ۳ بار. و یه بارم حضودی اومدن.ولی خاندلدم مخالفت کردن و گفتن بچه ای درستو بخون و به اون پسر کلی عیب و ایراد گرفتن که قد کوتاهه و عصبیه در حالی که نیست.خانوادش میدونن با همیم

خانواده من نمیدونن.من گسی رو ندارم برم بهش بگم مامانپو راضی کنه.خودم باید دست به کار بشم بگم به مامانم باهاش دوستم.چجوریش رو نمدونم جون خیای حساسن رو این چیزا.میشه راهنماییم کنی؟ و اینکه پسره ارزششو داره که میخوام اینکارو کنم

چند سالتونه هر کدوم و شرایط کاری مالی فرهنگی اجتماعی تحصیلی بدون رودربایسی و عیب های پسره چیه

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

چند سالتونه هر کدوم و شرایط کاری مالی فرهنگی اجتماعی تحصیلی بدون رودربایسی و عیب های پسره چیه

۱۹ و ۲۳ شرایط مالی مون مثل همه.پسره داره خونه میسازه و میخواد ماشین بخره.خانوادش خیلی خوبن همه روشون حساب میکنن و قبولشون دارن.رفت و امد داشتیم باهم ولی فعلا نداریم.مامانم میگه پسره بی سواده دیپلم داره.واقعا ادم حسابیه پسره چند سال دور از خانوادش زندگی کرده درسته دانشگاه نرفته ولی خیلی حالیشه

ببین عزیزم سنتون خیلی کمه یعنی طرف ما تو این سن ازدواج کردن اصلا نرمال نیست یک این دو اینکه گاهی اوقات ما وقتی از یکی خوشمون میاد عیب هاش به چشممون نمیاد حتما پیش مشاور برین قبل خاستگاری و اینکه راجب چیزایی که خانوادت میگن خوب گوش کن من وقتی دبیرستانی بودم دوست صمیم که ترک هم بود برخلاف میل خانوادش 19 سالگی ازدواج کرد و الان بعد11 سال به گه خوردن افتاد بحث اونجاس وقتی زن یه خونه ای هرچقدر هم شریک زندگیت خوب باشه مسئولیت هات چند برابر میشه و دیگه دختر اون خونه نیستی و زنشی و اولین وظیفت که همه بهت میگن زنیت و اینکه خودت داری درس میخونی؟چه رشته ای؟