2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 95 پست
همه همینن من شوهرم صبح تا شب سرکاره مرد زندگی اهل زندگی باز نمیرسونیم خیلی زندگی معمولی داریم از ی ط ...

دقیقا صد بار این حرفو ب همسرم زدم ک الان ادم سالم زندگی میکنه تو دخلو خرجش مونده وای بحال اینکه چیزیم مصرف کنه 

اگه پول پیشمم انقد شده برا اینکه من از همه چیم زدم جمع کردم ولی اگه اهل ناخن کاشتنو رنگ کردن مو بودم الان پول پیشم نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین همسرم پولیم ندارهاگه وضع مالیم خوب بود اصلا دیگه برام مهم نبود با بچم بهترین زندگیو درست میکردم ...

واااای خونه هم نداری مستاجرید 

میتونی ۳۰۰ م بگیری خونه کوچیکتر بگیری و کار جدید راه بندازی؟؟؟

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

بعدش هم عذاب وجدان داری هرچقدر هم مادر خوبی باشی ، بچه پدر میخاد و هزار و یک نیاز ... تو نمیتونی مست ...

دقیقا بعدشم عذاب وجدان میگیره ولی باشدت بیشتر 

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

دقیقا صد بار این حرفو ب همسرم زدم ک الان ادم سالم زندگی میکنه تو دخلو خرجش مونده وای بحال اینکه چیزی ...

اره منم مثل خودت حتی ناخنم نمیکارم با اینکه دوست دارم

ماهانه ب شما پول نمیدهظ؟ 

واااای خونه هم نداری مستاجرید میتونی ۳۰۰ م بگیری خونه کوچیکتر بگیری و کار جدید راه بندازی؟؟؟

من تهران زندگی میکنم همین سیصد میلیون خونم کوچیکه و طبقه چهارمم

دقیقا بعدشم عذاب وجدان میگیره ولی باشدت بیشتر

اره دقیقا 

من دیدم احساس گناهی ک دوستم داره ، بااینکه مستقل شد و تمام سعیش رو کرد و میکنه ک بهترین باشه ،ولی همیشه میگه بازم احساس گناه داره 

گر چه بنظرم خیلی مامان خوبیه ک تونست این همه مدت دوم بیاره

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

باز خوبه عزیزم از هیچی بهتره اگه ثابت سه تومنو میده بد نیست بزار بیادبچه همه چیو بسپر ب خدا چه سقطی

بخدا تو تهران سه تومن هیچیییی نیس اصلا ب چشم نمیاد

ما داریم چیشده مثلاسه ماهه باردارم یبار زنگ نزده بگه بارداری بیا خونمون شام حای پدرمبا اینکه میونمون ...

دوستمم همین حرفو میزنه ولی چون من سن پایین مادرمو از دست دادم خیلی خلاء مادرمو دارم