2821
2789
عنوان

بارداری

538 بازدید | 95 پست

بچه ها توروخدا من مادرم فوت شده خواهرم ندارم 

میشه مثل یه مادر یا خواهر راهنماییم کنید

همسرم اعتیاد ب تریاک داره اکثرا دیر بخاطره مصرف دیروقت میاد خونه و یه مقدار نسبت ب تعمییر وسایل خونه دکتر بردن من و تفریح زنو شوهری و...بی مسئولیته

بعداز ۵ساال زندگی الان شش هفتس باردارم و نمیدونم باید چیکار کنم ک در حق بچه بی انصافی نشه خواهش میکنم راهنمااییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه خیلی ناخواسته بود چون چند سال ازدواج کردم اگه میخواستم همون سال اول میاوردم

نمیدونم‌ چ جوابی بدم 

بعنوان کسی که عاشق بچه اس و منتظر ، نمیتونم بگم سقطش کن 

ولی خودت ی تصمیمی گرفتی ولی تردید داری ، احتمالا منتظر تایید بقیه ای

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

نمیدونم‌ چ جوابی بدم بعنوان کسی که عاشق بچه اس و منتظر ، نمیتونم بگم سقطش کن ولی خودت ی تصمیمی گرفتی ...

بنظرت همسرم بعد از بچه دار شدن تغییر میکنه؟

نمیدونم‌ چ جوابی بدم بعنوان کسی که عاشق بچه اس و منتظر ، نمیتونم بگم سقطش کن ولی خودت ی تصمیمی گرفتی ...

من خودمم عاشق بچه ام ولی دلم میسوزه براش

بنظرت همسرم بعد از بچه دار شدن تغییر میکنه؟

بنظر دادن من نیس، خودش باید اراده کنه 

خودت باید نظرش رو بپرسی ،ولی مستقیم نگو بارداری ،بگو دلم بچه میخاد ،ببین واکنشش چیه 

کلا حدس زدن درباره ترک کردن یا نکردن ، ریسکش بالاس ، فکرکن اگر ترک نکرد چی میشه ؟؟ 

من خودمم عاشق بچه ام ولی دلم میسوزه براش

حق داری 

کسی از فردای خودش خبر نداره ، اگر ترک نکنه و روزی بیاد ک تو نباشی ، سرنوشت بچه چی میشه ؟؟؟؟ 

اول باید واکنش همسرت رو ببینی و بعد تصمیم بگیری 

بنظر دادن من نیس، خودش باید اراده کنه خودت باید نظرش رو بپرسی ،ولی مستقیم نگو بارداری ،بگو دلم بچه م ...

ب همسرم گفتم باردارم و گفتم بچه پدر سالم میخواد ولی چ فایده هنوز ک هنوزه نیمده خونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز