2777
2789

آره من میرم تموم نشده تا الان که خیلی زاضیم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد دو دستگاه  تازه رفتم تیتانیوم فعلا زوده نظر بدم ولی بعد یه هفته ریزشم شروع شده که به نظرم از قدرت بالای دستگاهه 

یا برو تیتانیوم یا دستگاه شاتی برو چیز دیگه نرو

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من بعد دو دستگاه تازه رفتم تیتانیوم فعلا زوده نظر بدم ولی بعد یه هفته ریزشم شروع شده که به نظرم از ...

همه راضین اکثرا ولی هنوز اولاشونه

میگن‌بعد شارژ دوباره رویش هست

عزيزم من دوسال پيش رفتم

مرتب نميرفتم هرزگاهى كه عشقم ميكشيد

الان موهاى بيكينيم و زير بغلم بعد چندسال كمتر درميان 

منكه از ليزر رولى راضى بودم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
آره عالیه سری جدید باشه اوکیه

سیستم دستگاه رو بروزرسانی میکنن فکر کنم خود دستگاه رو عوض نمیکنن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزيزم من دوسال پيش رفتممرتب نميرفتم هرزگاهى كه عشقم ميكشيدالان موهاى بيكينيم و زير بغلم بعد چندسال ك ...

کم مو بودی؟دیگه بازگشت نداشتی خوب بوده هنوز میری واسه شارژی چیزی؟

همه راضین اکثرا ولی هنوز اولاشونهمیگن‌بعد شارژ دوباره رویش هست

من خیلی تحقیق کردم بیشتریا از تیتانیوم راضین 

ولی اگه میتونی هزینه کنی و تحمل دردت بالاست برو کندلا 

شما الان چقد میری اینو؟کندلا چقد گرونتره

من فقط زیر بغل میرم ولی فول بادی خیلی ارزونه حدودا ۷۰۰ تا ۱ تومن متغیره (بستگی به شهر و سال دستگاه داره)

ولی کندلا خیلی گرونه ۱۵۰۰ به بالاست 

من فقط زیر بغل میرم ولی فول بادی خیلی ارزونه حدودا ۷۰۰ تا ۱ تومن متغیره (بستگی به شهر و سال دستگاه د ...

اوه پس گرونتره خیلی

مرسی ایشالا جواب کامل بگیری عزیزم