2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی قطعش کردی قرص رو؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

باید به خدا توکل کنی چون اصلا هیچ کس نمیتونه بهت بگه کی پریود میشی قرص بهم میریزه سیکل رو

من میخواستم تو مسافرت پریود نشم داروخانه داد روزی یه دونه می‌خوردم ۵ یا ۶ تا خوردم

من میخواستم تو مسافرت پریود نشم داروخانه داد روزی یه دونه می‌خوردم ۵ یا ۶ تا خوردم

نمیشه گفت که چی میشه

ولی تازه مرتب هم خورده بودی و قرص رو قطع کنی از سه روز تا یکی دوهفته ممکنه طول بکشه پریود بشی ادم با ادم فرق میکنه 

ولی دو سه ماه بگذره سیکلات برمیگرده مثل اول میشه

بعد قطع هر بسته شش هفت روز بعد یا زودتر پریودی میشی الان که چند تا خوردی یکم تنظیم رو ممکنه بهم بزنه...نگران نباش

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

از چه مدت قبل از تاریخ پریودیتون قرص رو مصرف کردین؟ مثلا یک هفته جلوترش یا ده روز

و اینکه زعفرون و دارچین باعث میشه پریودی رو جلوتر بندازه.

میخواین امتحان کنین ان شاالله که نتیجه بگیرید.

باید اینارو جدا جدا داخل آب‌جوش بریزین و بخورین

بله ده روز عقب انداخت

یه سوال عزیزم من اگ ب مدت ۲۰ روز بخوام قرص ال دی بخورم ک پریود نشم اشکالی داره؟

داروخونه که گفت نه‌ عیبی نداره

اما گفتم از شما هم بپرسم شاید اطلاعات داشته باشین

و اینکه قرص ال دی ریزش مو نیاورد براتون؟