2777
2789
عنوان

چه بغض سنگینی🙂

100 بازدید | 5 پست

دارم از یکی از دوستای چند سالم جدا میشم همینطوری اشک میریزم:)))

من خواستم جدا شم دلیلمم این بود که میخواستم از همه فاصله بگیرم و یکم خودمو بسازم ولی الان حالم....🥲😭

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو میکنی

سخته ولی بعدش نتیجه رو ببینی شیرینه برات

منم دقیقاااا مثل توام از نامزدم جدا شدم(اون نتونست جلوی مخالفت ها وایسه)و من داغونم دلم میخواد معجزه شه حالم خوب بشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

با فاصله گرفتن از ادمایی که توی زندگیت بهت بدی نکردن ساخته نمیشی، اگر ادم خوبیه باید بمونی و بسازی.

برای ساختن خودت نیاز به یه زمان طولانی داری ولی اگر بخوای تو این مدت سرگرم آدما و حاشیه شی،چیزی دست گیرت نمیشه:)

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

برای ساختن خودت نیاز به یه زمان طولانی داری ولی اگر بخوای تو این مدت سرگرم آدما و حاشیه شی،چیزی دست ...

نیازی نیست سرگرم آدما و حاشیه بشی، باید یاد بگیری توی هر چیزی تعادل رو حفظ کنی و همزمان پیش ببری.

یه پیام ساده برای گفتن اینکه چند ماهی درگیرم و اگر کوتاهی باشه به دل نگیر کار رو جمع میکرد.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊