2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم جدا میشم

من نمیدونم خودشیفته چیه ولی من اصن از نظرش آدم نیستم کنیز زرخریدشم 

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

خودشیفته آدمو نابود میکنه ..... شاید حتی 10 تا 15 سال دوام بیاری، ولی   به درجه ای میرسی که دیگه دوسش نداری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خودشیفته آدمو نابود میکنه ..... شاید حتی 10 تا 15 سال دوام بیاری، ولی به درجه ای میرسی که دیگه دوس ...

دوست داشتن؟ دنبال اینی ازش فرار کنی تا خودتو نجات بدی خواهر

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
خودشیفته درمان نداره تهش روانی شدن ادمه

طلاق، فرار، خودسازی البته کلی زخم که سالها طول میکشه درمان بشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

اره  میدونم 

ولی معمولا خودشیفته ها  یه آب باریکه عاطفی میذارن .... که وابستش بشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جهنمم نیست داره فرو میپاشه

هی میره میاد گند میزنه قول میده جبران کنه، قهر میکنه، مقایسه میکنه، احساسات طرف نقابلش رو نمیبینه، هیچوقت نباید گول دروغاشونو خورد

ببین نمیدونم این چه تکنیکیه دارن

انقدرررر بهت محبت میکنن بعد یهو بی احترامی میکنن

تورو عااااشق خودشون میکنن بعد میکوبوننت

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

من مادرم خودشیفته هست اخرش هم پدرمو دق مرگ کردمنو که همچنان با هفتاد هشتاد سال سن داره بهم حسودی میک ...

آره به عزیزانشون حسادت میکنن و نمیتونن تحمل کنن کسی بجز اونا مرکز توجه باشه

ببین نمیدونم این چه تکنیکیه دارنانقدرررر بهت محبت میکنن بعد یهو بی احترامی میکننتورو عااااشق خودشون ...

چون میخوان بازیت بدن، اینکه تلاش کنی دوباره همون محبت رو بگیری اما هی کم و کمتر میکنن، تحقیر میکنن، یکاری میکنن دیگه درست و غلط خودت رو نفهمی

هی میره میاد گند میزنه قول میده جبران کنه، قهر میکنه، مقایسه میکنه، احساسات طرف نقابلش رو نمیبینه، ه ...

وای 

برا من هیچ وقت عذرخواهی از ته دل نکرد

هیچ وقت درست نشد

قولای بیخودی میداد

الکی فقط وابستت میکرد

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

فاصله گرفتن. مرز گذاشتن توی همه روابط و مناسبات 

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند