2789
عنوان

قسمت یا حکمت

170 بازدید | 15 پست

سلام‌دوستان به نظرتون اینکه ی عده میگن مثلا فلان چیز قسمت نبود یا ی اتفاقی افتا حتما حکمت داشت چقدر درسته به نظرتون ما خودمون تو سرنوشتمون دخیل هستیم یا هر چی هست از طرف خداست و باید قسمت باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای هر چیزی تو باید تلاشتو بکنی، میگن دعا بدون عمل مثل تیراندازی با کمان بدون زه هست، ولی گاهی یچیزایی بوده واقعا فکر میکردم کافیه دستمو دراز کنم بردارم، ولی یک عمره من بدو اون بدو

وقتی نوزاد بودم یه فالگیر دوره گرد ب مامانم میگه ،دخترت با یکی از برادرزاده ات ک همسنن ازدواج میکنه !!! تمام زندگیم ازش فرار کردم ،۱۲سال خواستگاری کرد و هربار رد کردم ، چون بطرز عجیبی دلم ازدواج فامیلی نمیخاست .ولی الان چندماهه ک همسرمه 😶😶😶حالا قسمت یا حکمت تمیدونم والا

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

وقتی نوزاد بودم یه فالگیر دوره گرد ب مامانم میگه ،دخترت با یکی از برادرزاده ات ک همسنن ازدواج میکنه ...

آره همین دیگه بالاخره از قبل تو سرنوشتت بوده 

خب خودتون تو زندگیتون چقدر به این قسمت ایمان دارین مامانم که میگه همه چیز باید قسمت باشه که تو زندگی ...

نه در این حد قبول ندارم

انتخاب  ما مؤثره درهرحال

مثلا اینکه چه کسی میاد خواستگاری ما قسمته  

ولی انتخاب کردن نکردن دست ماست و البته انتخاب طرف مقابل 

برای هر چیزی تو باید تلاشتو بکنی، میگن دعا بدون عمل مثل تیراندازی با کمان بدون زه هست، ولی گاهی یچیز ...

آخه گاهی اوقات هم میگن ی چیزی رو به زور از خدا نخواهد