2777
2789
عنوان

یعنی امیدی هست؟

191 بازدید | 7 پست

این ماه هشتمین ماه اقدامم بود، سیکل هام ۲۸روزه هس. از وقتی اقدام کردم چند روز عقب و جلو میفتاد که دکترم دوفاستون داد مثل قبل شد...

الان با این که دوفاستون خوردم دو روز از موعدم میگذره، ۷روز از قطع دوفاستون اما پریود نشدم.

علائمی مثل سردرد شدید، حالت تهوع کم اونم بیشتر وقت آشپزی دارم، سینه هامم سفت و دردناک شدن!

میشه به خاطر عقب افتادن پریود باشه یا به بارداری امیدوار بشم؟

خودم و شوهرم مشکلی نداریم فقط این ماه فولیکولم ۱۵بود که دکترم گفت نگران نباش روز قبل و بعدش مثل هم نیست اندازش تغییر میکنه!

امروزم کلی پیاده روی کردم نه پری اومد نه علائمش، بیبی چم هم سه روز پیش منفی بود

لطفا واسم دعا کنید، ممنون میشم  

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

تاخدا هست امید هست.ناامید نشو .ان شاءالله خیره

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آزمایش بده

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
آزمایش بده

دوبار آزمایش دادم قبلا میترسم، اول بیبی چک هاله بندازه... با کله میرم آز

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

فردا یه بیبی چک دیگه میزنم اگه پری نیاد  

انقد منفی دیدم ته دلم خالیه، این ماهم اقدام جدی نداشتیم

بیبی چکم بعد سه روز تأخیر منفی شد