2777
2789
عنوان

شوهرتون طلا مخفی بگیره

170 بازدید | 13 پست

اگه شوهرتون مخفیانه طلا بگیره و شما ازش خبر دار نشید

بعد که فهمیدید قسم بخوره که مال اون نیست ولی مطمعن باشید مال اونه

واکنشتون چیه؟

تازه هرچی هم بشه بگه من طلا های تورو میفروشم

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه سکه میگیره ولی من نمیدونم جند تا دارهفضولی هم نمیکنم

ناراحت نمیشی چرا بهت نگفته؟

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

بردار برا خودت وقتی گردن نمیگیره بگو اره راس میگی حواسم نبود اینا رو خودم خریده بودم

اخه آدم ناراحت میشه زندگیش اینطوری باشه بلاخره چندسال هواش داشتی یعنی چی دروغ میگه

نه برای همین زندگی داره پس انداز میکنهتو مسائل مالیش زیاد دخالت نمیکنم زمانی هم که من شاغل بودم اصلا ...

درست میگی ولی اخه چرا زمانی که پول نیاز داشتیم برداشته طلا گرفته و هیچی نگفته😑

شوهر من از اول کلا درامدشو نمیگفت خیلی بدش میومد میپرسیدپم فکر میکرد جنایت کردم. خانواده اش هم فهمیدن یه بار ازش پرسیدم چقد پول تو حسابشه داشتن منو میکشتن! میگفتن زن نباید بپرسه از این چیزا! بعد دختر خودشون...

منکه خیلی هنوز ناراحتم 

ولی چاره ای نیست چه کنیم..

خب پس اندازه عب نداره

پس انداز مشکلی نداره

ولی اینکه آدم دزد میبینه و هیچی نمیگه آدم ناراحت میکنه

من این موضوعو تحمل نمیکنمالبته برام پیش هم نمیاداما مخفی کاری تو هیچ زمینه‌ای برام قابل تحمل نیست

دقیقا حالم ازش بهم میخوره😔

چه زنپگی مشترکیه مخفی کاری طلا پس انداز کنه بدون که بمن بگه که چی بشه مثلا اصلا نمیتونم کنار بیام من

هعییی بعد یه عمر زندگی وقتی میفهمی کمر ادم خورد میشه