2777
2789
عنوان

چقد امروز روز بدی بود

134 بازدید | 21 پست

امروز خیلی عصبانی بودم با بدبختی خودمو آروم کردم تمام بدنم سر شده رنگ به بدنم صورتم نمونده لعنت چقد روز بدی بود امروز چیکار کنم بدنم از سر بودن دربیاد

بخواب تموم شه منم روز بدی دارم میخوابم میگم فردا ی روز جدیده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخواب تموم شه منم روز بدی دارم میخوابم میگم فردا ی روز جدیده

اما واسه من یکی تموم نمیشه تازه شروع شده امیدی ندارم حالم خوب شه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اما واسه من یکی تموم نمیشه تازه شروع شده امیدی ندارم حالم خوب شه

عزیزم بیا بغلم 🥲🥲🥲

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم بیا بغلم 🥲🥲🥲

انقدی حالم بد بود که چند ساعت پیش سرم وصل کردن از وقتی باهاش آشنا شدم خواب و خوراک نداشتم تو این ده روز به جز دیروز کلا روی هم یه وعده کامل نخوردم عشقم انقد مرد بود که خودش تموم کرد این وضعو چون عشقمون ممنوعه بود حالا بماند علتش😔و حالا حس میکنم بعد اون دیگه زندگیم سیاه سفیده پوچه باورم نمیشد یکی بتونه همچین تاثیری رو آدم بذاره ندیدمش از نزدیک حتی و فقط ده روز بود انگار یه عمر شد و زندگیم به قبل و بعد اومدنش تقسیم شد🥺😭💔❤️‍🩹

خدا نکنه امیدوارم یه عالمه خوشبخت شی عزیزم

دیگه امکان نداره ولی ممنونم بابت دعای خیرت و همچنین آرزو میکنم حالت همیشه خوب باشه لبت بخنده🤍