2777
2789
عنوان

راهکار

83 بازدید | 8 پست

من ی مشکل بزرگ دارم تقریبا هفت ساله:'(

حماقت کردم با ی نفر دوست شدم کم کم متوجه شدم خیلی شکاک و گند اخلاقه:'(ی بار ی کد داد بهم و من وارد کردم هکم کرد به تمام اطلاعات تلگرامم دست پیدا کرده شماره تمام اعضای خانوادم!

اینم بگم بچه ها از خونه زده بیرون و به من میگه تو مقصری و همش

تهدیدم میکنه که بدبختم کردی در واقع جرات ندارم جوابش رو بدم

حالا ی سالی میشه با ی آقایی در ارتباطم که خانواده ها در جریان هستن و ازدواجمون قطعیه نمیددنم با ااین ماجرا وازد زندکی بشم که همسرم حلش کنه یا اینکه ااز  طریق قانونی قبل از ازدواج حلش کنم بدونه اطلاع به طرف مقابلم :'(:'(راهکار

پیش به سوی ارشد♥♥♥

با خانوادت مشورت کن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اصلا طرف آینده تونو وارد ماجرا نکنید خودتون مشکلتونو باهاش حل کنید گند دماغو

کسی ک سنگدله شاید ی روزی مهربون بوده/ شکستن اعتمادشو وقتی خیلی جوون بوده/هر اندازه ک میجنگه بازم حس میکنه بس نیست/مثه تبعید تنهاییش ک منتظر هیچکس نیست           

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب معلومه حلش کن قبل اینکه حلت کنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔