2777
2789
عنوان

ليزر صورت

197 بازدید | 8 پست

دوستان من ميرفتم ليزر صورت صورتم خيلي موي زائد داشت قرص هورمونيم ميخوردم كه ليزر جواب بده ٢ جلسه مونده بود جلساتم كامل شه حامله شدم ديگه نرفتم قرصم ديگه نخوردم حالا صورتم وحشتناك تر از قبل شده نميدونم چيكارش كنم قبلا فقط چونه و زير گوشم بود موهاي زائد الان كل صورتم اونجوري شده چيكارشون كنم 😭😭😭 اصن چرا اينجوري شد از بارداريه كه انقد زياد شده؟؟؟؟ 

پسرم دنیامه❤❤❤❤

عزيزم در دوران باردارى اين اتفاق ميوفته و ماماناى عزيز ممكنه پرمو بشن.حتى اگر ليزر كرده باشيد و تمام جلسات رو تكميل هم كرده باشيد اين اتفاق ميوفته و موها دوباره در دوران باردارى رشد رو از سر ميگيرن

بايد تا بعد از زايمان صبر كنيد عزيزم بعد دوباره جلسات رو شروع كنيد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم در دوران باردارى اين اتفاق ميوفته و ماماناى عزيز ممكنه پرمو بشن.حتى اگر ليزر كرده باشيد و تمام ...

آخه انقد صورتم مثه مردا اعصابمو بهم ريخته اصلاح كه ميكنم يه هفته بعد ميشه مثه ريش مرد 😞😞😞

پسرم دنیامه❤❤❤❤
زنجبیل موهای زایدو کم میکنه حتما بپرسید که باردارید ضرر نداشته باشه .بعداز اصلاح تا ۷روز روزی یک ساع ...

نه ضرر كه مداره واسه حالت تهوع دكترم گفته بود ميخوردم مرسي حتما امتحان ميكنم🙏🏻

پسرم دنیامه❤❤❤❤
آخه انقد صورتم مثه مردا اعصابمو بهم ريخته اصلاح كه ميكنم يه هفته بعد ميشه مثه ريش مرد 😞😞😞

بله عزيزم ميدونم چى ميگى.فدات شم غصشو نخور.به اين فكر كن چند وقت ديگه نى نى خوشگل دارى موى زائد الان هزاران راه براى از بين بردنش هست.از جمله ليزر 

هروقت نى نى دنيا اومد جلساتت رو شروع كن