2777
2789
عنوان

دنگ کافه رفتن

100 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش با یکی شون رفتم بیرون مشخص بود از اوناست که خرج خودش رو میندازه گردن بقیه و کلی هزینه رو دستم افتاد،بنظرتون یکبار دیگه باهاش برم بیرون و بگم اون حساب کنه یا کلا باهاش ارتباطم رو خیلی کم کنم،حس کردم خیلی حسوده و وایب خوبی بهم نمی‌داد...اینم بگم بعد مدت ها دیدمش و نمیدونستم الان چجوری شده

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرواون زرنگ تر از این حرفاس این سری هم میندازه گردنت

اصلا اون به کنار خیلی حس بد گرفتم جوری که مدام قد و قیافه رو مقایسه می‌کرد و فهمید چندتا از دوستامون رشته خوب قبول شدن خیلی به هم ریخت😒از آدمی که حسوده بدم میاد و اصلا خرج هم خیلی کردم هیچی مهم نیست از این بدم اومد که هیچی از چیز هایی که سفارش داد رو نخورد همش گفت بده و خوب نیست درصورتی که خودش اون کافه رو پیشنهاد داد

آنقدر بدم میاد از آدمایی که خرج شکم خودشونم نمی‌دن رفیقی منم همینن فکر میکنن من پولدارم همیشه باید م ...

وااای عزیزم اصلا هزینه به کنار از این بدم اومد که گرون ترینش رو سفارش داد و تهش اصلا ازش نخورد و کلی عیب و ایراد ازش گرفت درصورتی که واقعا کیفیتش خوب بود و خودش هم اون کافه رو پیشنهاد داد

از شنیدن موفقیت دوستات اشتهاش کور شده

از همینش میترسم خودمم امسال کنکور دادم و جای بهتری از دوستام قبول میشم اما بهش نگفتم هیچی...همون روز هم همش میگفت شما ها میخوندین ولی من هوشم خوب بوده اصلا حس خوبی ازش نمیگیرم و حرصم گرفته بود حسااابی

پس غلط کرد پولشو نداد بگذار بهت به چیزی بگم اینا اصلا دوست و رفیق خوب نیستن

آره درسته دوست خوبی اصلا نیست ولی کلی خرج کردم😅انگاری من وسیله خالی کردن عقده ش شده بودم و خیلی هم بد رفتار می‌کرد...بنظرم کلا قیدش رو بزنم بهتره تا یکبار دیگه با اینجور آدمی بیرون برم

آره درسته دوست خوبی اصلا نیست ولی کلی خرج کردم😅انگاری من وسیله خالی کردن عقده ش شده بودم و خیلی هم ...

آره بابا منم از این آدمای سمی به دورم الان چند ساله هیچ رفیقی ندارم فکر کن فقط بخاطر پول به من زنگ می‌زنند نمی‌دونم چرا فکر میکنند من پولدارم

آره بابا منم از این آدمای سمی به دورم الان چند ساله هیچ رفیقی ندارم فکر کن فقط بخاطر پول به من زنگ م ...

اینجوریه دیگه وقتی چندبار آدم رو میده اونا جور دیگه برداشت میکنن