چند وقت پیش با یکی شون رفتم بیرون مشخص بود از اوناست که خرج خودش رو میندازه گردن بقیه و کلی هزینه رو دستم افتاد،بنظرتون یکبار دیگه باهاش برم بیرون و بگم اون حساب کنه یا کلا باهاش ارتباطم رو خیلی کم کنم،حس کردم خیلی حسوده و وایب خوبی بهم نمیداد...اینم بگم بعد مدت ها دیدمش و نمیدونستم الان چجوری شده
نه نرواون زرنگ تر از این حرفاس این سری هم میندازه گردنت
اصلا اون به کنار خیلی حس بد گرفتم جوری که مدام قد و قیافه رو مقایسه میکرد و فهمید چندتا از دوستامون رشته خوب قبول شدن خیلی به هم ریخت😒از آدمی که حسوده بدم میاد و اصلا خرج هم خیلی کردم هیچی مهم نیست از این بدم اومد که هیچی از چیز هایی که سفارش داد رو نخورد همش گفت بده و خوب نیست درصورتی که خودش اون کافه رو پیشنهاد داد
آنقدر بدم میاد از آدمایی که خرج شکم خودشونم نمیدن رفیقی منم همینن فکر میکنن من پولدارم همیشه باید م ...
وااای عزیزم اصلا هزینه به کنار از این بدم اومد که گرون ترینش رو سفارش داد و تهش اصلا ازش نخورد و کلی عیب و ایراد ازش گرفت درصورتی که واقعا کیفیتش خوب بود و خودش هم اون کافه رو پیشنهاد داد
از همینش میترسم خودمم امسال کنکور دادم و جای بهتری از دوستام قبول میشم اما بهش نگفتم هیچی...همون روز هم همش میگفت شما ها میخوندین ولی من هوشم خوب بوده اصلا حس خوبی ازش نمیگیرم و حرصم گرفته بود حسااابی
پس غلط کرد پولشو نداد بگذار بهت به چیزی بگم اینا اصلا دوست و رفیق خوب نیستن
آره درسته دوست خوبی اصلا نیست ولی کلی خرج کردم😅انگاری من وسیله خالی کردن عقده ش شده بودم و خیلی هم بد رفتار میکرد...بنظرم کلا قیدش رو بزنم بهتره تا یکبار دیگه با اینجور آدمی بیرون برم